KIOSEK U STARÉ LANOVKY - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Kiosek U Staré Lanovky se nachází v Janských Lázních v Královéhradeckém kraji, 14 km od Karpacz, a nabízí dětské hřiště a přístup na lyžích. Bed and breakfast má terasu a lyžařskou školu a hosté si mohou vychutnat jídlo v restauraci.

Čeká tu na Vás posezení ve stylové krkonošské restauraci až pro 70 hostů. Obzvláště za nevlídného počasí oceníte v naší krčmě kachlová kamna, u nichž si na hambálkách můžete usušit a nahřát promoklé svršky. Pro příznivce horského wellness denně ohříváme vodu ve venkovním dubovém sudu, do kterého se vejde až osm nejen sportem znavených lyžařů. Nemáte s sebou ručník nebo župan? Nevadí, vše je k zapůjčení v převlékárně s kamny a sprchou. Během relaxace v horké vodě, po níž se hned můžete ochladit v závějích sněhu, vám rádi přímo k sudu přineseme cokoliv z nápojového lístku, od limonády přes pivo až po sekt.

K dispozici je prodej skipasů, lyžárna a půjčovna lyžařského vybavení. Špindlerův Mlýn je 13 km daleko a Szklarska Poręba je vzdálená 25 km.

KIOSEK U STARÉ LANOVKY ubytování v chatě

Pokoje mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, bidetem a fénem. Kiosek U Staré Lanovky má bezplatné Wi-Fi v celém objektu.

Gastronomie

V penzionu se nachází restaurace s výběrem z jídelního lístku.

Okolí chaty a Janské Lázně

Využijte jedinečné polohy naší chaty v bezprostřední blízkosti SKI areálu Černá hora - Pec kousek od horní stanice kabinkové lanovky Černohorský expres. Přímo kolem nás projíždějí rolby SkiTour, díky kterým se dostanete z areálu Černá hora do areálu Pec pod Sněžkou, a to vše na jeden skipas. Zpět do Janských Lázní se snadno vrátíte skibusem k dolní stanici lanové dráhy na Černou horu. Ze dveří naší restaurace můžete vystoupit téměř rovnou do strojově upravovaných běžeckých stop na vrcholu Černé hory, nebo zahájit túru po hřebenech třeba až na Sněžku. V létě oceníte Kiosek jako nástupní bod pro cyklotrasy, turistické výšlapy s možností návštěvy nedalekých rašelinišť, která mají obzvláště za mlhavého počasí své tajemné kouzlo.

Rezervovat ubytování v KIOSEK U STARÉ LANOVKY - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah