HOTEL ČERNÁ BOUDA - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Černá Bouda je ideálním výchozím bodem pro milovníky hor, zimní a letní přírody a sportů.

Hotel Černá Bouda nabízí ubytování ve 30 dvoulůžkových, 10 třílůžkových, 4 třílůžkový pokojích s přistýlkou a 2 čtyřlůžkový pokojích. Dále jsou k dispozici 2 čtyřlůžkové apartmány (pokoj s dvěma oddělenými pokoji). Součástí hotelu je restaurace s barem, společenská / konferenční místnost, dětský koutek, dětské hřiště. Wifi připojení k internetu.

HOTEL ČERNÁ BOUDA ubytování v hotelu

Všechny pokoje byly zrekonstruovány a jsou nekuřácké. Pokoje mají své sociální zařízení na pokoji (WC, sprchový kout). Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma.

Gastronomie

V hotelu je restaurace s výhledem na panorama Krkonoš s dominantou Sněžky, denní bar, rychlé občerstvení s venkovní terasou a sněžným barem a noční klub. V ceně ubytování je snídaně, lze přikoupit polopenzi.

Okolí hotelu a Janské Lázně

Mezi letní aktivity, které hotel zajišťuje, patří pěší výlety s průvodcem, výlety na horských kolech včetně průvodce, zapůjčení kol na hotelové recepci (250, -Kč/den), tandemový seskok, , jízda na koních, hry v přírodě, golfové hřiště Mladé Buky (15 km) a další.

V zimě hotel zajišťuje služby ke kterým patří půjčovna lyží, snowboardu, sáněk a sportovního vybavení, lyžařská škola a školička přímo u hotelu, prodej sportovního vybavení, výlety na běžkách, sněžnicích, noční sáňkování, skialpinismus. Přímo u hotelu má hotel vlastní sjezdovku s vlekem, která je vhodná především pro děti.

Rezervovat ubytování v HOTEL ČERNÁ BOUDA - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah