PENZION J.R. - Drmoul

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion J. R. naleznete v západočeské obci Drmoul, vzdálené necelé 3km od Mariánských Lázní.

Penzion J. R. nabízí ubytování ve třech dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou standardně vybaveny SAT-TV. Každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, vana nebo sprchový kout. V penzionu je k dispozici plně vybavená kuchyně - nádobí, sklokeramický sporák, lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, jídelní stůl s místy k sezení.

PENZION J.R. ubytování v pensionu

Pokoje jsou standardně vybaveny SAT-TV. Každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, vana nebo sprchový kout.

Gastronomie

V penzionu je k dispozici plně vybavená kuchyně - nádobí, sklokeramický sporák, lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, jídelní stůl s místy k sezení.

Okolí pensionu a Drmoul

V blízkosti penzionu se nachází náves s odpočinkovou zónou, kde také uvidíte po levé straně malý kostelík. V červenci roku 2008 byla dokončena stavba nové věže na Panském vrchu u obce Drmoul na Chebsku a nachází se při silnici vedoucí z Drmoulu do Tří Seker. Nejbližším lázeňským městem jsou Mariánské Lázně, které jsou vyhledávané pro krásnou panenskou přírodu, klidné prostředí, stejně jako pro mimořádně zdravé klima. Nádherná příroda chráněné krajinné oblasti Slavkovský les je přímo protkána pěšími a cyklistickými trasami, které Vás zavedou na nejkrásnější místa v okolí: rozsáhlá vrchovištní rašeliniště, minerální prameny, mofety, žulové a hadcové skály, bukové pralesy aj. V blízkém okolí města je přes 120 minerálních pramenů, z nichž většina je volně přístupná po značených turistických stezkách.

Rezervovat ubytování v PENZION J.R. - Drmoul

Nejbližší ubytování v Drmoulu a okolí

Ubytování Drmoul

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah