PENZION MAJORKA - Slatinice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Penzion Majorka, nově a stylově zrekonstruovaný secesní dům postavený Janem Husičkou v letech 1867–1872. Statek s konírnou býval ve své době nejkrásnějším domem v obci. Dnes je z bývalého statku stylový penzion, který svým návštěvníkům nabízí ubytování v šestnácti pokojích s předsíní, ložnicí a vlastním sociálním zařízením /sprcha, toaleta, umyvadlo/ a po dohodě s možností přistýlky v každém pokoji

Dnes je z bývalého statku stylový penzion, který svým návštěvníkům nabízí ubytování v šestnácti pokojích s předsíní, ložnicí a vlastním sociálním zařízením /sprcha, toaleta, umyvadlo/ a po dohodě s možností přistýlky v každém pokoji. K vybavení každého pokoje patří i LCD TV, možnost připojení k internetu, telefon a lednička. Ke každému pokoji je rezervováno jedno parkovací stání uvnitř objektu penzionu. Pro náročné klienty je připraveno VIP apartmá Pekárna, vybavené stylovým nábytkem a americkými kamny, umístěné v samostatně stojícím objektu uvnitř vnitrobloku a disponující samostatným vchodem.
Dva pokoje jsou řešeny tak, aby nabídly bezbariérové ubytování pro vozíčkáře nebo invalidní osoby. V objektu penzionu je výtah.

Všem hostům je k dispozici stylová společenská místnost s jídelnou, která nabízí pohodlné komorní posezení. V objektu penzionu se také nachází stylově zařízený prostor Pekárny (max. 30 osob) s funkční pecí vhodnou pro pečení masa, chleba, pizzy... Tu lze využívat jak pro firemní večírky, tak pro oslavy narozenin, rauty a jiné společenské akce. Pro školení, semináře či podobné účely nabízí Penzion Majorka vlastní školící místnost, která pojme max. 36 osob. Prostor je vybaven promítacím plátnem, WIFI, televizí s USB připojením a flipchartem.

PENZION MAJORKA ubytování v pensionu

Návštěvníkům nabízíme ubytování v šestnácti pokojích s předsíní, ložnicí a vlastním sociálním zařízením /sprcha, toaleta, umyvadlo/ a po dohodě s možností přistýlky v každém pokoji. K vybavení každého pokoje patří i LCD TV, možnost připojení k internetu, telefon a lednička.

VIP apartmán Pekárna je umístěný v samostatném objektu nacházejícím se ve vnitro-bloku se samostatným vchodem, je proveden v prvorepublikovém stylu v nadstandardním vybavení. Apartmán má ložnici s manželskou postelí, prostorný obývací pokoj s jídelním stolem, sedací soupravou a kuchyňským koutem. K vybavení apartmánu dále patří koupelna, lednička, LCD televize, telefon, kachlová kamna a terasa s výhledem do ovocné zahrady.

Prvorepublikový stylový pokoj se nachází v druhém poschodí penzionu. Pokoj je vybaven stylovým nábytkem s manželskou postelí, kamny, sedací soupravou, koupelnou, LCD televizí, telefonem a ledničkou.

Recepce

Provozní doba recepce: po - pá - 7:00 - 19:00 so - ne - 7:30 - 13:30 Mimo provozní dobu recepce jsou klíče od pokojů k vyzvednutí na 200 m vzdálené recepci LD Balnea

Gastronomie

Při pobytu v Penzionu Majorka nabízíme k výběru stravování v rozsahu polopenze nebo plné penze. Snídaně je podávána od 7,30 do 9,30 hodin formou bufetu přímo v Penzionu Majorka ve stylové společenské místnosti, opticky dělené na dvě části. Jedna slouží jako jídelna, kde se podávají snídaně formou švédských stolů, druhá pak pro příjemné posezení u stylových kamen. Oběd a večeře /výběr ze 2 menu/ se podávají v lázeňské restauraci areálu Lázní Slatinice. K jídlu je vždy podávána šťáva nebo vlažný čaj.

Rezervovat ubytování v PENZION MAJORKA - Slatinice

Nejbližší ubytování v Slatinicích a okolí

Ubytování Slatinice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah