LÁZEŇSKÝ DŮM TERRA - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský dům Terra se nachází v Janských Lázních v Krkonoších. V nově zrekonstruované budově se můžete ubytovat v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích. Budova je propojena chodbou s Lázeňským Domem a termálním bazénem. Odpočinout si můžete u bazénu nebo při masáži. Na nové kolonádě se pořádají mnohá kulturní vystoupení. Okolní krásná krajina vybízí k výletům či procházkám. Přímo v obci se nachází dolní stanice lanovky na Černou horu, z ní můžete pohodlně podnikat hřebenové túry po Krkonoších.

LÁZEŇSKÝ DŮM TERRA ubytování v hotelu

K dispozici jsou jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje ve variantách superior A a superior B. Na všech pokojích najdete vlastní sociální zařízení, satelitní televizi, příruční trezor a lednici. Samozřejmostí je bezplatné bezdrátové připojení k internetu.

Recepce

Centrální recepce se nachází v budově Janský Dvůr​

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně formou bufetu. Večeře a obědy je možné dokoupit na centrální recepci.

Okolí hotelu a Janské Lázně

Janské Lázně nabízí mnoho relaxačních aktivit. K dispozici vám je místní bazén, sauna nebo masáže. Kromě lázeňských aktivit, které zahrnují i bohatý kulturní život probíhající převážně na nově vybudované kolonádě, je okolní krajina ideální pro podnikání procházek nebo pěších a cyklistických výletů. Přímo v obci se nachází dolní stanice lanovky na Černou horu, z té můžete sjet na půjčených koloběžkách, dříve než to uděláte zajděte se podívat na unikátní rašeliniště, která se rozléhají jen několik kilometrů od vrcholu Černé hory. Uvidíte zde krásnou flóru i faunu.
V zimě jsou Janské Lázně oblíbeným cílem lyžařů. Najdete tu mnoho sjezdovek, které jsou spojeny do jednoho velkého areálu táhnoucího se od Černé hory až do Pece pod Sněžkou. Z centra obce jezdí zdarma skibus k lanovce.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ DŮM TERRA - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah