HOTEL ARNIKA - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel disponuje letní sluneční terasou, nabízí bezbariérový přístup a osobní výtah. Je vhodný jak pro jednotlivce, skupiny, rodiny s dětmi, tak pro firemní semináře, školení, sportovní soustředění a další podobné akce.

Hotel je disponuje letní sluneční terasou, nabízí bezbariérový přístup a osobní výtah. Je vhodný jak pro jednotlivce, skupiny, rodiny s dětmi, tak pro firemní semináře, školení, sportovní soustředění a další podobné akce.

Hotel Arnika je cca 400 m od kabinové lanové dráhy na Černou horu (1. 299 m n. m.) a lyžařského areálu, který se pyšní nejdelší sjezdovkou v českých horách. V roce 2006 byla uvedena do provozu moderní kabinová lanová dráha, která nahradila lanovku z roku 1980, která v té době nahradila nejstarší lanovku v Krkonoších z roku 1928.

Celková ubytovací kapacita je 37 lůžek. Ubytování od 1 lůžkového až po 5 lůžkové rodinné pokoje s 2 oddělenými ložnicemi, všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha + WC). Stravování je nabízeno se snídaní.

Parkování přímo u hotelu v letním i zimním období. Ke každému pokoji náleží samostatně uzamykatelný box na lyže, snowboard v lyžárně. Wi-Fi.

HOTEL ARNIKA ubytování v hotelu

Celková ubytovací kapacita je 42 lůžek. Ubytování od 1 lůžkového až po 5 lůžkové rodinné pokoje s 2 oddělenými ložnicemi, všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha + WC). Stravování je nabízeno se snídaní.

Okolí hotelu a Janské Lázně

Zajímavá místa

Hotel Arnika se nachází v klidné části poblíž centra horskéholázeňského města Janských Lázní (670 m n. m.) s teplými a mírněradioaktivními prameny jejichž léčivé účinky byly odedávna známy avyužívány místním obyvatelstvem. Léčebné prameny zde byly objeveny jižve 14. století. Zakladatelem lázní byl v 17. století majitel panství Jan Adolf hrabě Schwarzenberg. K významnému rozvoji lázní došlov 19. století a na počátku 20. století. V lázeňském prostoru je asi 30léčebných pramenů a množství lázeňských objektů. Architektonickyzajímavé objekty jsou secesní lázeňská kolonáda z konce 19. století apseudogotický kostel Sv. Jana Křtitele z roku 1885.

Pobyt v Krkonoších si užijete za každého počasí a v každém ročnímobdobí. Přinášíme vám přehled toho nejzajímavějšího, co byste si zažádnou cenu neměli nechat ujít:

Zimní období:

Lyžování na Černé hoře - na Sněžku - - í období:

Stezka korunami stromů - v Mladých Bukách - ál Kuks - ěžky, elektrokola - í krajina Pecka -

Rezervovat ubytování v HOTEL ARNIKA - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah