UBYTOVÁNÍ U JANEČKŮ - Lužice

  • 3. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování u Janečků Vám nabízí ubytování v klidném prostředí. Naše ubytovací kapacity jsou v provozu celoročně a jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry i jednotlivce. Součástí je standardní vybavení. Jedná se o ubytování rodinného typu nacházející se v jihomoravské obci . Pobyt Vám zpříjemní veškerý komfort, na který jste zvyklí z domova.

U nás naleznete rozličné přírodní a turistické podmínky a různé možnosti poznávání a odhalování přírodních krás a kulturních památek. Naší prioritou je individuální přístup a orientace na klienta. Jsme schopni uspokojit speciální požadavky i toho nejnáročnějšího zákazníka. Standardně vybavené ubytovací kapacity s možností úschovy kol a parkováním před domem.

UBYTOVÁNÍ U JANEČKŮ ubytování v pensionu

Standardním vybavením pokojů je kvalitní postel, úložný a odkládací prostor. K dispozici Vám je na každém patře sociální zařízení, plně zařízená kuchyňka, TV ve všech pokojích a WIFI připojení.

Naší prioritou je individuální přístup a orientace na klienta. Speciální služby lze po předchozí domluvě zrealizovat přesně podle přání konkrétního klienta a jeho požadavků. Pokud máte zvláštní přání, obraťte se s nimi na nás, jsme si jisti, že Vám dokážeme ve všech směrech maximálně vyhovět a Vy budete s námi poskytovanými službami nadmíru spokojeni.

Celková kapacit je 16 míst, která jsou umístěna do šesti pokojů. Možné jsou dvě přistýlky. K dispozici jsou tři nová komfortně vybavená sociální zařízení.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U JANEČKŮ - Lužice

Nejbližší ubytování Lužice a okolí

Ubytování Lužice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah