PENZION KATEŘINA - Mikulčice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kateřina nabíí příjemné ubytování v malebné obci Moravského Slovácka v Mikulčicích.

Náš nově zrekonstruovaný penzion nabízí ubytování v komfortních apartmánech pro všechny, kteří touží poznat krásy Jižní Moravy, ochutnat dobré víno, projet se na kole po četných vinařských cyklostezkách nebo navštívit archeologické naleziště Slovanské hradiště v Mikulčicích. Stejně tak bohatý folklorní život láká do naší obce čím dál více návštěvníků.

Penzion se nachází v klidné a tiché části obce, má vlastní zahradu s příjemným posezením pod pergolou, párkování přímo pod okny. V bezprostřední blízkosti penzionu bylo vybudováno nové dětské hřiště, které nabízí vyžití dětem všeho věku. Pobyt je ideální pro rodiny s dětmi i individuální rekreaci, cykloturistiku či vinařskou turistiku.

Bezdrátové připojení k WI-FI v celém objektu.

PENZION KATEŘINA ubytování v pensionu

Dvoulůžkový apartmán

Dvoulůžkový apartmán –studio (30 m2) se skládá z předsíně, obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem, manželskou postelí a samostatným sociálním zařízením (sprcha, WC, umyvadlo, automatická pračka).

Čtyřlůžkový apartmán

Čtyřlůžkový apartmán (60 m2) nabízí předsíň, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, samostatné sociální zařízení (sprcha, WC, umyvadlo, automatická pračka) a ložnici s manželským dvoulůžkem a patrovou postelí.

Šestilůžkový luxusní apartmán

Šestilůžkový luxusní apartmán je ze všech největší, má rozlohu 80 m2. Z předsíně se dostanete do jídelny a velké kuchyně, která je vybavená ledničkou s mrazničkou, myčkou, indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou, elektrickou troubou a automatickou pračkou. Součástí tohoto prostoru je i obývací část se sedací soupravou, plochou TV a dvěma lůžky. Navazuje chodbička se samostatným sociálním zařízením (sprcha, WC, umyvadlo) a nakonec ložnice, kde se nacházejí úložné prostory, manželské dvoulůžko a patrová postel.

Rezervovat ubytování v PENZION KATEŘINA - Mikulčice

Nejbližší ubytování v Mikulčicích a okolí

Ubytování Mikulčice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah