UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ SALMOV - Mikulášovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Ubytování V soukromí Salmov nabízí ubytování v soukromí dvoupodlažního rodinného domu na hranicích Národního parku České Švýcarsko. Salmov je ideálním místem pro klidný odpočinek nebo jako základna pro bezpočet úžasných výletů po okolí, ať už za turistikou nebo za sportem.

K dispozici je také rozlehlý pozemek se zahradou a rybníčkem. Využít můžete také ohniště. V celém objektu je zdarma dostupné bezdrátové vysokorychlostní připojení k internetu. Před domem jsou pro ubytované hosty vyhrazena bezplatná parkovací místa. parkovací místa.

Upozorňujeme hosty, že majitel v objektu chová dvě mazlivé kočky a v areálu stejně mazlivé středně velké psy.

UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ SALMOV ubytování na privatu

V prvním podlaží domu je pro Vám k dispozici prostorná společenské místnost s jídelnou a krbem a vybavená kuchyň. Nachází se zde také koupelna se sprchovým koutem a vanou a bezbariérový rodinný třílůžkový pokoj. Ve druhém poschodí je pak umístěn velkoryse zařízený dvoulůžkový partnerský pokoj s manželskou postelí,

Dětská postýlka stejně jako dětská jídelní židlička jsou pro hosty připraveny samozřejmě bezplatně. Děti v doprovodu dospělých, kterým stačí dětská postýlka a které nepotřebují vlastní velkou postel, jsou u nás ubytovány ZDARMA.

Ve světnici a jídelně najdete množství knih, hraček pro děti nebo společenských her. Použít můžete také krb. V kuchyni je samozřejmostí lednice s mrazničkou, sporák a samozřejmě veškeré nádobí a kuchyňské vybavení.

V koupelně je bezplatně k dispozici perličková lázeň. V celém domě je ZDARMA k dispozici bezdrátový (WiFi) vysokorychlostní internet. Uvnitř domu se nekouří.

Recepce

Non stop

Gastronomie

1500 m od ubytovacího objektu Restaurace U Vladařů

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ SALMOV - Mikulášovice

Nejbližší ubytování v Mikulášovicích a okolí

Ubytování Mikulášovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah