PENSION ČÍTKŮV MLÝN - Šluknov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Čitkův mlýn se nachází na samotě ve Šluknovském výběžku 2km od Šluknova a 5km od hranic z Německem v nádherné klidné krajině severních Čech, poskytuje ideální podmínky ke strávení dovolené v malebné přírodě.

Hostům nabízíme příjemné ubytování v útulných pokojích a také dobrou výchozí polohu pro nesčetné výlety do okolí, které je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. K dispozici je i školící místnost, která má kapacitu až 18 osob. Ve dvoře mlýna se nachází velký zastřešený altán pro cca 28 osob, který je vhodný nejen k posezení za nepříznivého počasí, ale rovněž k pořádání různých kulturních a soukromých akcí jako jsou svatby, různé oslavy, grilování, a podobně. Uvnitř areálu mlýna je dostatek místa pro parkování hostů, které je kompletně hlídáno kamerovým systémem.

Celý objekt je nekuřácký a nabízí možnost bezdrátového připojení k internetu zdarma – wi-fi.

PENSION ČÍTKŮV MLÝN ubytování v pensionu

Celková kapacita ubytování je 28 lůžek + 11 přistýlek Penzion nabízí dvou a čtyř lůžkové pokoje s přistýlkami, vybaveny vlastními koupelnami se sprchovým koutem a toaletou, včetně televize na pokoji. 1× VIP pokoj, 4 lůžka, koupelna s vanou, vybaven vlastními krbovými kamny 1× apartmán se dvěma samostatnými ložnicemi

Pokoje jsou vybaveny telefony, volání možné v rámci vnitřní sítě mezi jednotlivými pokoji a na recepci.

Gastronomie

Restaurace slouží pouze pro ubytované hosty. K ubytování nabízíme snídaně, obědy, večeře. Nabídka výběru jídel po domluvě s obsluhujícím personálem.

Rezervovat ubytování v PENSION ČÍTKŮV MLÝN - Šluknov

Nejbližší ubytování v Šluknově a okolí

Ubytování Šluknov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah