HOTEL VÍR

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný Hotel Vír stojí na břehu řeky Svratky. Navštivte klidnou obec Vír v srdci přírodního parku Svratecká hornatina.

Hotel Vír nabízí ubytování v luxusních nově zrekonstrouvaných pokojích, relaxovat můžete nejen v hotelové sauně, ale také na naší terase s krásným výhledem na řeku Svratku. Okolí hotelu nabízí malebné scenérie přírodního parku Svratecká hornatina, v blízkosti se nachází také řada výletních míst jako například Hrady Pernštejn a Svojanov nebo nedaleké lanové centrum. (9km). O Vaše chuťové pohárky se postarají naši kuchaři, kteří vaří výhradně z čerstvých surovin.

HOTEL VÍR ubytování v hotelu

Hotel Vír nabízí nově zrekonstruované pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV SAT a wi-fi připojením.

Recepce

Otevírací doba recepce: 8:00 - 18:00

(při pozdejším příjezdu prosím kontaktujte naši recepci)

Gastronomie

Restaurace (otevřena do 22:00, vaří se do 20:00 ) pro 50 osob + cukrárna přímo v hotelu. Nabízíme Vám možnost pronájmu celé naší restaurace pro Vaše akce za 500 Kč na hodinu případně za 5 000 Kč za celý den.

Okolí hotelu a Vír

Okolí hotelu nabízí malebné scenérie přírodního parku Svratecká hornatina, v blízkosti se nachází také řada výletních míst jako například Hrady Pernštejn a Svojanov nebo nedaleké lanové centrum. (9km).

Rezervovat ubytování v HOTEL VÍR

Nejbližší ubytování Vír a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah