CHALUPA POD ZUBŠTEJNEM - Bystřice nad Pernštejnem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa pod Zubštejnem se nachází ve východní části kraje Vysočina, nedaleko města Bystřice nad Pernštejnem.

Celá chalupa prošla v roce 2018 kompletní rekonstrukcí, kdy bylo kromě nové střechy, zateplené fasády a nových oken a dveří, instalováno ústřední topení s tepelným čerpadlem. Nová kuchyň byla v apartmánu „Azúl“ vybavena nádobím Zepter a vestavěnými spotřebiči. Nachází se zde i krbová kamna, kde si můžete večerní pohodu u vínka zpříjemnit u plápolajícího ohně. Pokud budete potřebovat, je Vám k dispozici i TV s internetovou televizí a samozřejmě WiFi.

V současné době nabízíme pro ubytování bezbariérový apartmán „Azul“ pro max. 4 osoby (2× dospělý a 2× dítě) umístěný v prvním podlaží.

Druhý apartmán „Ático“ se nachází v podkroví a je standardně vybaven pro ubytování až 10 osob (6× dospělý a 4× dítě).

Každý apartmán má samostatný vchod.

Pokud budete vyžadovat naprosté soukromí, bude možné si pronajmout i celou chalupu, tedy oba apartmány za výhodnějších podmínek.

Polštáře a peřiny jsou standardně s péřovou výplní. Pokud trpíte alergií na peří, dejte nám vědět a my připravíme jiný typ pokrývek

CHALUPA POD ZUBŠTEJNEM ubytování v chalupě

Apartmán „Azul“ je dispozičně řešen jako 2+kk, přičemž kuchyně s jídelnou je propojena s obývacím pokojem. Apartmán se sestává z předsíně, ložnice, kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje a koupelny s toaletou. Kromě předsíně a koupelny, kde je na podlaze dlažba, jsou všude položené plovoucí podlahy. Okna jsou převážně umístěna na jihozápadní straně s výhledem do zahrady či domy, pole a lesy pod silnicí. Apartmán je určen standardně pro 4 osoby + jsou možné 2 lůžka jako přistýlky (matrace na zemi). Nachází manželská postel v ložnici a prostorný rozkládací sedací souprava v obývacím pokoji.

Apartmán „Atíco“ je dispozičně řešen jako jako 2+kk. Jedná se ale spíše o atypický otevřený prostor ve stylu ateliéru, kde je kuchyně propojena s obývacím prostorem a ložnicí. Dále je zde chodba se schodištěm a se vstupem do koupelny a do zadního samostatného pokoje. Celý prostor je velmi dobře prosvětlený. Interiér je laděn do dřeva. Můžete se těšit na krásné výhledy ze střešních oken. Apartmán je určen standardně pro 8 osob, přičemž se zde nachází velká postel pro 4 osoby a 2 samostatné postele v pokoji. Dále je zde rozkládací sedací souprava a polohovací pohovka. Maximální počet osob je 10

Rezervovat ubytování v CHALUPA POD ZUBŠTEJNEM - Bystřice nad Pernštejnem

Nejbližší ubytování v Bystřici nad Pernštejnem a okolí

Ubytování Bystřice nad Pernštejnem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah