BAB PENZION OSTRAVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

B& B Penziony Ostrava se nachází v klidné lokalitě městské části Ostrava-Zábřeh, ve vilové zástavbě s dobrou dostupností jak do centra města, tak nákupních center, zábavního a sportovního areálu ČEZ ARÉNA, lehkoatletického stadiónu a fotbalového hřiště ve Vítkovicích, aquaparku s tobogánem v Zábřehu nebo koupaliště v Porubě, vysokých škol VŠB TU, Ostravské univerzity apod.

Naše penziony se nachází v klidné lokalitě městské části Ostrava-Zábřeh, ve vilové zástavbě s dobrou dostupností jak do centra města, tak nákupních center, zábavního a sportovního areálu ČEZ ARÉNA, lehkoatletického stadiónu a fotbalového hřiště ve Vítkovicích, aquaparku s tobogánem v Zábřehu nebo koupaliště v Porubě, vysokých škol VŠB TU, Ostravské univerzity apod. Ubytování si můžete vybrat na dvou adresách v těsné blízkosti - jeden penzion se nachází na ulici Na Nivách 20, druhý penzion na ulici Šamanova 11. Oba penziony jsou nově zrekonstruovány a vybaveny satelitním přijímačem, připojením k internetu a vzdáleny od sebe pouze několik stovek metrů.

Pro naše klienty poskytujeme nadstandartní ubytování a služby v Ostravě. Naše penziony poskytují hostům možnosti komfortní hygieny, vaření v bohatě vybyvené kuchyňce, konzumaci jídel nebo odpočinek. Samozřejmostí je ustlaná a čistě povlečená postel, osuška a ručník, mýdlo a toaletní papír. Mezi příjemné překvapení pro mnohé patří papuče na přezutí pro ty, kteří ty svoje zapoměli doma. Skutečné domácí prostředí dokresluje také pečlivý úklid, možnost objednání snídaně nebo praní a žehlení prádla. V obou penzionech platí přísný zákaz kouření kromě venkovních prostor k tomuto účelu vyhrazených. Součástí penzionů jsou také zahrady, kde je možné využívat venkovní posezení. Samozřejmostí pro naše hosty je bezplatné parkování ať už na našem soukromém pozemku nebo před objektem na obecní komunikaci (dle momentálních podmínek). Na každém pokoji jsou k dispozici užitečné informace pro hosta týkající se jeho pobytu, stravování, a dopravy. Jsme připraveni řešit Vaše speciální požadavky ať již předem nebo po příjezdu.

BAB PENZION OSTRAVA ubytování v pensionu

Pokoje jsou 2-5 lůžkové. Sociání zařízení je společné na chodbě vždy pro 2-3 pokoje. Pokoje jsou vybaveny TV se satelitním příjmem. K dispozici je Wifi připojení zdarma ve všech pokojích. Pro ubytované je v každém z penzionů k dispozici kucyňka s jídelnou, kde si lze uvařit.

Recepce

Nástup je možná v čase 16:00 - 20:00. Opuštění pokojů do 10:00. V případě potřeby lze časy upravit po předchozí domluvě.

Gastronomie

Ubytovaní hosté si mohou přiobjednat snídaní - výběr ze tří menu.

Okolí pensionu a Ostrava

Naše penziony se nachází v klidné lokalitě městské části Ostrava-Zábřeh, ve vilové zástavbě s dobrou dostupností jak do centra města, tak nákupních center, zábavního a sportovního areálu ČEZ ARÉNA, lehkoatletického stadiónu a fotbalového hřiště ve Vítkovicích, aquaparku s tobogánem v Zábřehu nebo koupaliště v Porubě, vysokých škol VŠB TU, Ostravské univerzity apod. Ubytování si můžete vybrat na dvou adresách v těsné blízkosti - jeden penzion se nachází na ulici Na Nivách 20, druhý penzion na ulici Šamanova 11. Oba penziony jsou nově zrekonstruovány a vybaveny satelitním přijímačem, připojením k internetu a vzdáleny od sebe pouze několik stovek metrů.

Rezervovat ubytování v BAB PENZION OSTRAVA

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah