PENSION PADRE - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Padre nabízí ubytování v Ostravě jen pár kroků od Ostravar Arény

Pension Padre se nachází v Ostravě a poskytuje ubytování v luxusních designových, dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastní koupelnou. Hosté mohou využít terasu s posezením, společenskou místnost s přístupem k samoobslužnému kávovaru zdarma. Bezplatné hlídané parkoviště přímo u pensionu. Wifi připojení k internetu.

PENSION PADRE ubytování v pensionu

K dispozici jsou designově zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a velký čtyřlůžkový rodinný pokoj. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, fénem, toaletními potřebami a ručníky. V ložnici je TV, minibar a místa k posezení.

Gastronomie

V případě zájmu budete mít každé ráno v lounge roomu připravenou čerstvou a opravdu chutnou snídani À la carte snídani. Pension má vlastní lounge room s posezením a kafem zdarma. Nejblližší restaurace je vzdálena cca 350 m.

Okolí pensionu a Ostrava

Pension se nachází jen pár kroků od Ostravar Arény. V docházkové vzdálenosti je také wellenss centrum s bazénem, vířivkou či masážemi. Za návštěvu v Ostravě stojí např. Zoologická zahrada nebo Dolní oblast Vítkovice.

Rezervovat ubytování v PENSION PADRE - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah