MEDVĚDÍ PASEKA - Nová Bystřice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Medvědí Paseka se nachází v přírodním parku Česká Kanada, co by kamenem dohodil od státní hranice s Rakouskem, rybníků Třeboňska, historického Jindříchova Hradce a renesančních Slavonic. V okolí se nachází mnoho upravených cyklistických tras. V penzionu je možnost využití finské sauny, výřivé vany a masaží. Celý penzion se nese v uměleckém duch majitelky a výtvarnice Zdeny Skořepové se stálou výstavou jejích děl.

Penzion Medvědí Paseka se nachází v přírodním parku Česká Kanada v malebné vesnici Nový Vojířov, 3km od Nové Bystříce a 17km od Jindřichova Hradce.

V penzionu můžete relaxovat v sauně, vířivé vaně, kde si můžete vychutnat například lahvinku šampańského nebo si dopřát některou z masaží. V objektu se nachází kulečníkový stůl a společenská místnost. Finská sauna: suchá sauna, odpočívárna s lehátky, ochlazovací bazén. Vířivá vana s odpočívárna s lehátky, masáže.

Součástí penzionu je prostorná venkovní zahrada, kterou je možné během pobytu neomezeně využívat. V zahradě je příjemné posezení s krbem, pergola a pro děti je zde pískoviště. Venkovní prostory jsou určeny pouze pro ubytované klienty.

MEDVĚDÍ PASEKA ubytování v pensionu

Stylové pokoje jsou standardně vybaveny s vlastním sociálním zařízením. Apartmány jsou vybaveny kuchyňkou s lednicí. V každém pokoji je připojení wi-fi. Každý pokoj má svůj specifický charakter inspirovaný z cest a uměleckými styly.

Kapacita: 33 lůžek, typ pokoje: Dvoulůžkový pokoj 3× , Třílůžkový pokoj 5× , Čtyřlůžkový pokoj 1× , Čtyřlůžkový apartmán (obývák, ložnice, kuchyňka) 2× . Všechny pokoje a apartmány mají vlastní WC se sprchou. Apartmány jsou vybaveny lednicí.

Recepce

Otevírací doba na domluvě.

Gastronomie

Možnost polopenze, snídaně formou švédských stolů.

Okolí pensionu a Nová Bystřice

Penzion se nachází v přírodním parku Česká Kanada.

Rezervovat ubytování v MEDVĚDÍ PASEKA - Nová Bystřice

Nejbližší ubytování v Nové Bystřici a okolí

Ubytování Nová Bystřice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah