PENZION BLANKO - Nová Bystřice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hledáte komfortní a cenově dostupné ubytování se stravováním v nádherné přírodě jižních Čech v lokalitě Česká Kanada? Už nehledejte… rodinný penzion Blanko se nachází v srdci České Kanady poblíž Nové Bystřice je ideálním místem pro vaši dovolenou, ať už toužíte po romantickém wellness víkendu ve dvou, aktivní dovolené na golfu, kolech či běžkách nebo pouhé relaxaci s dětmi či přáteli v příjemné atmosféře našeho penzionu. Vaříme z místních surovin domácí stravu bez polotovarů.

Potěší vás naše útulné, moderně zařízené a čistotou vonící pokoje s pohodlnými postelemi, vlastní koupelnou s WC a bezplatným Wifi připojením. Vedle pokojů nabízíme také ubytování v apartmánech a studiích, které navíc disponují vybaveným kuchyňským koutem a TV. Pro hendikepované osoby je připraven bezbariérový pokoj. Mimochodem, prostory penzionu jsou výhradně nekuřácké, naše obsluha je vždy milá a ochotná a v areálu je k dispozici bezplatné parkoviště.

Rodiče s dětmi se u nás budou cítit jako v bavlnce. Děti se pobaví na pískovišti nebo na dětském hřišti.

Penzion obklopuje nádherný lesopark s ohništěm, hřištěm a týpím, který přímo vybízí k poznávání, hrám a výpravám za dobrodružstvím (vybavení vám zapůjčíme na vyžádání). Můžete se tu ponořit do příjemně teplé a čisté vody rybníku Blanko, která láká k relaxaci a díky obsahu rašeliny blahodárně působí na pleť. A pokud budete mít chuť, můžete vyzkoušet také naši novou finskou saunu!

To vše jen dvě hodiny cesty autem z Prahy, Brna či Vídně. U nás se vám bude líbit.

PENZION BLANKO ubytování v pensionu

Dvoulůžkový pokoj ve vile (economy)
1 pokoj se 2 samostatnými postelemi (možno spojit v dvoulůžko), koupelna se sprchovým koutem a WC, TV

Dvoulůžkový pokoj ve vile s možností 2 přistýlek
1 pokoj se 2 samostatnými postelemi (možno spojit v dvoulůžko), a palandou (=přistýlky) pro dva, rozkládací pohovka, koupelna se sprchovým koutem a WC, TV

Apartmán pro 4 osoby
2 pokoje (dvoulůžko, samostatné postele s možností spojení v dvoulůžko), koupelna s vanou a WC, kuchyňský kout, TV

Studio pro 2 osoby
1 pokoj (dvoulůžko), koupelna s vanou a WC, kuchyňský kout, TV

Bezbariérové studio pro 2 osoby
1 pokoj (dvoulůžko), koupelna se sprchou a WC, kuchyňský kout, TV

Gastronomie

Nadchnou vás také bohaté bufetové snídaně (nechybí cereálie ani mléčné výrobky) a možnost polopenze. U nás si pochutnáte, ať už máte rádi domácí houskové knedlíky a vydatné omáčky, regionální rybí speciality, čerstvé saláty nebo odlehčená vegetariánská jídla. Polotovary ani přesmažený tuk nemají v naší kuchyni místo a dětské porce jsou levnější.

Okolí pensionu a Nová Bystřice

Penzion obklopuje nádherný lesopark s ohništěm, hřištěm a týpím, který přímo vybízí k poznávání, hrám a výpravám za dobrodružstvím (vybavení vám zapůjčíme na vyžádání). Můžete se tu ponořit do příjemně teplé a čisté vody rybníku Blanko, která láká k relaxaci a díky obsahu rašeliny blahodárně působí na pleť. A pokud budete mít chuť, můžete vyzkoušet také naši novou finskou saunu!

Rezervovat ubytování v PENZION BLANKO - Nová Bystřice

Nejbližší ubytování v Nové Bystřici a okolí

Ubytování Nová Bystřice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah