HOTEL U SVATÉHO JANA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Svatý Jan ***Garni nabízí jedinečnou příležitost romantického ubytování s nádechem mystiky v budově bývalé fary kostela Sv. Jana Na Skalce. Hotel je zasazen uprostřed starodávné zahrady v pěší vzdálenosti od historického centra města, v blízkosti tramvajové zastávky i zastávky metra.

Hotel byl otevřen 2. 5. 2014 po citlivé rekonstrukci a nabízí ubytování v 15 pokojích s kapacitou až 36 osob.

Recepce hotelu je otevřena 24 hodin denně, hosté zde mohou využít hotelový trezor, fax nebo přístup na internet, rádi Vám zapůjčíme deštník a žehličku včetně žehlícího prkna.

Recepce ochotně poskytuje informace o kulturních představeních a výletech s možností zakoupení vstupenek. V lobby a pokojích je zdarma WiFi, PC pro hosty s připojením na internet je k dispozici v lobby.

Hotel nabízí možnost parkování v zamčené zahradě kostela, pro maximálně 4 automobily nebo je možné využít blízkých Václavských garáží, které se nacházejí cca 300 metrů od hotelu.

HOTEL U SVATÉHO JANA ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou, satelitní televizí, telefonem, fénem, radiem s budíkem, šatní skříní, velkým zrcadlem, psacím stolem s židlí a výhledem do zahrady nebo historické části města.

Recepce

Recepce je otevřena non-stop.

Gastronomie

Hotel nabízí snídaně, které jsou již započítány v ceně. Na objednání není problém zajistit další cateringové služby - obědy, večeře, obědové balíčky atd.

Okolí hotelu a Praha

Hotel se nachází v centru Prahy, v dobré dostupnosti MHD a veškeré občanské vybavenosti. Hotel je umístěn v těsné blízkosti kostela Svatého Jana na Skalce a naproti klášteru Emauzy. Karlovo náměstí, Faustův dům, Botanická zahrada, nábřeží Vltavy a Vyšehrad leží ve vzdálenosti 5-10 minut chůze, Václavské náměstí, Staré město a Karlův Most jsou ve vzdálenosti 1000-1500m od hotelu.

Rezervovat ubytování v HOTEL U SVATÉHO JANA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah