PENZION JANTAR - Horní Planá

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jantar se nachází na okraji Horní Plané v jižních Čechách. Čekají vás zde mnohé volnočasové aktivity a překrásná šumavská příroda, ať už v létě nebo v zimě.

Penzion Vám nabízí kvalitní a pohodlné ubytování za rozumné ceny. Přijeďte s celou svou rodinnou a užijte si společnou dovolenou. Penzion je vzdálen přibližně 100m od sportovního centra. K jezeru se dostanete za pár minut na kole, pěšky nebo autem. Jezero od penzionu vzdáleno cca 10 minut chůze. Poblíž penzionu naleznete cyklotrasy a turistické stezky.

Během celého roku Vás rádi ubytujeme ve dvou čtyřlůžkových, čtyř třílůžkových, dvou dvoulůžkových a jednom kompletně vybaveném apartmánu pro pět osob. Vlastní sociální zařízení je samozřejmostí na každém pokoji. Pokoje jsou vybaveny malou lednicí a televizorem. Dále je Vám zdarma k dispozici připojení WIFI na každém patře. Komfortně se vyspíte v nových manželských postelích. V Apartmánu naleznete dvě ložnice a prostornou obývací místnost, která disponuje televizí a příjemným posezením. Kuchyň je plnohodnotně vybavena vším, co potřebujete pro přípravu oblíbených jídel. Obsahuje keramickou varnou desku, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici, ledničku, kávovar a nechybí zde jídelní posezení. Samozřejmostí je koupelna s vanou, toaletou, ručníky.
Bezplatné WiFi připojení na internet je Vám k dispozici v celém penzionu. Pokud si k nám přivezete kola či lyže, bezpečné si je uschováte v uzamykatelné místnosti, která je společná pro celý apartmánový dům. S parkováním si nedělejte starosti, u objektu se pro Vaše auto vždy najde prostor.

Parkování před objektem zdarma a uzamykatelnou garáž pro úschovnu kol a lyží

Gastronomie

V restauraci-baru pouze pro ubytované podáváme snídaně, večeře a kompletní nápoje. V letních měsících je Vám k dispozici ohniště, gril a terasa k posezení s přáteli, či rodinou. Snídaně lze dokoupit a jsou podávané formou rautu: šunková a sýrová mísa, cereálie, jogurt, mléko, káva, čaj, džus, pečivo (chléb, houska), sladké pečivo, teplý raut (párek, vajíčka, tousty, atd.).

Okolí pensionu a Horní Planá

V okolí penzionu JANTAR si přijdou na své milovníci letních i zimních sportů.

Penzion Jantar je situován v jihočeské obci Horní Planá, která je oblíbenou rekreační oblastí. Nachází se v CHKO Šumava a na horním konci Lipenské přehrady, která je největší přehradní nádrží v ČR.
Horní Planá je ideálním místním pro strávení Vašich zasloužených chvil volna. Nejen, že budete nadšeni z okolní přírody, čeká tu na Vás mnoho zajímavých míst, které stojí za to navštívit. Pěkným zážitkem bude výlet na Schwarzenberský plavební kanál, Třístoličník nebo Medvědí stezka. Malebné výhledy se Vám naskytnou z rozhledny Soumarské rašeliniště nebo z rozhledny Libín. Vaše dětičky nezapomeňte vzít do minizoo Černá v Pošumaví a pokud jste milovníky adrenalinu, neměli byste vynechat lanové centrum Adventure Park nebo Lanový park Libín. V horkých dnech se zchladíte na koupališti Hulák. V zimě si zasportujete v několika blízkých lyžařských střediscích, jako je například Ski areál České Žleby, SKI Libín, Skipark Frymburk, Skiareál Strážný a Kubova Huť.
Penzion Jantar je skvělou volbou, pokud hledáte klidné a komfortní místo pro strávení Vaší dovolené v kterémkoliv ročním období. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Rezervovat ubytování v PENZION JANTAR - Horní Planá

Nejbližší ubytování v Horní Plané a okolí

Ubytování Horní Planá

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah