APARTMÁNY HORNÍ PLANÁ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Horní Planá - Nabízíme Vám celoroční ubytování v Horní Plané s výhledem na historicky zachovalou část náměstí a malebné okolí místního kostela.

Apartmány se nacházejí v centru města, přímo na náměstí v Horní Plané a jsou velmi vhodné pro strávení aktivní i odpočinkové dovolené na Lipně. V bezprostřední blízkosti jsou dostupné veškeré potřebné služby. Informační centrum, několik obchodů, restaurací, cukrárna, kavárna, květinka, zdravotní středisko, lékárna, pošta, půjčovna kol, autobusová zastávka, vlakové nádraží, Stifterův rodný domek včetně muzea a další. Vzdálenost k pláži u přehradní nádrže Lipno je 1000 m.

Okolí apartmánu a Horní Planá

Apartmány se nacházejí v centru města, přímo na náměstí v Horní Plané a jsou velmi vhodné pro strávení aktivní i odpočinkové dovolené na Lipně. V bezprostřední blízkosti jsou dostupné veškeré potřebné služby. Informační centrum, několik obchodů, restaurací, cukrárna, kavárna, květinka, zdravotní středisko, lékárna, pošta, půjčovna kol, autobusová zastávka, vlakové nádraží, Stifterův rodný domek včetně muzea a další. Vzdálenost k pláži u přehradní nádrže Lipno je 1000 m.

K nejčastějším letním aktivitám patří koupání na místní pláži u přehradní nádrže Lipno, cyklistika a in-line bruslení. Část Lipenské nádrže nad Horní Planou lze objet na kole a následně se vrátit přívozem zpět. Výlet je možno si prodloužit o cyklotrasy v Národním parku Šumava, který začíná v Nové Peci. Z Nové Pece se můžete vydat směrem na Stožec nebo k Plešnému jezeru. Tamní hustota cyklistických i pěších tras je více než dostatečná a v kombinaci s velkým počtem zájmových míst vzniká mnoho variant.

Mezi hlavní zimní aktivity v okolí Horní Plané patří zejména lyžování v nedalekých lyžařských areálech.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY HORNÍ PLANÁ

Nejbližší ubytování v Horní Plané a okolí

Ubytování Horní Planá

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah