PENSION U NOSKŮ - Smržovka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Relax pension U Nosků nabízí ubytování & . 34; adults only& . 34; Jizerských horách, v obci Dolní Smržovka. Ubytování je ideální pro relaxační a wellness pobyty tak i pro klidnou rekreaci.

Pension U Nosků nabízí ubytování typu & . 34; adults only& . 34; v klidné části obce Dolní Smržovka, s přístupem přímo do lesa, na turistické trase směr Muchov a Černá Studnice. Součástí pensionu je parkoviště, Je zde též otevřené ohniště a to vše v oplocené zahradě.
Wellness a relaxační procedury a programy, sauna, bazén/v letních měsících/, whirpool, termální venkovní bazén, relaxační masáže, a lymfatické masáže, skořicové zábaly a rašelinové, konopné, bylinné koupele, to vše nabízí náš pension U Nosků.

PENSION U NOSKŮ ubytování v pensionu

K dispozici jsou 2 dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením na max. počet 4 lůžka a 1 2lůžkový apratmán s vlastním vařením.

Gastronomie

Podáváme rozšířenou kontinentální snídani, která je zahrnuta v ceně ubytování. Hosté si mohou předem při rezervaci přiobjednat večeři. V přízemí pensionu se nachází jídelna a společenská místnost, která navazuje vstupem na letní terasu s grilem a následně ke zastřešenému bazénu se solárním ohřevem.

Okolí pensionu a Smržovka

V létě se nabízejí mnohé trasy pro pěší výlety a cykloturistiku, které vedou kolem domu. K využití jsou nedaleké tenisové kurty (400 m).
V zimě si užijí především lyžaři, k nejbližšímu vleku Filip je to pouhý 1km.

Rezervovat ubytování v PENSION U NOSKŮ - Smržovka

Nejbližší ubytování ve Smržovce a okolí

Ubytování Smržovka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah