PENZION MEDVÍDEK - Tanvald

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rekreační zařízení Penzion Medvídek nabízí útulné ubytování na úbočí hory Tanvaldský Špičák v lokalitě Horní Tanvald. Hostům je k dispozici velká kuchyně s jídelnou, společenská místnost, velký pozemek s ohništěm a grilem a parkoviště.

Rekreační zařízení Penzion Medvídek se nachází v CHKO Jizerské hory na úbočí hory Tanvaldský Špičák v lokalitě Horní Tanvald. Svou polohou je předurčen jak pro klidnou, tak aktivní dovolenou v každém ročním období. K penzionu náleží velký pozemek s grilem, ohništěm a prostorem pro hry a dovádění. Parkování je zdarma zajištěno na parkovišti přímo u objektu.

PENZION MEDVÍDEK ubytování v pensionu

Penzion disponuje 9 útulně zařízenými pokoji s celkovou ubytovací kapacitou 30 lůžek. Všechny pokoje jsou útulně a pohodlně zařízeny tak, aby svým hostům zajistily příjemný pobyt. Sociální zařízení a sprchy jsou společné. V celém objektu je dostupné bezdrátové připojení k internetu zdarma.

Gastronomie

Hostům je k dispozici společná kuchyně, jídelna, společenská místnost, bar s výčepním zařízením a lednicí.

Okolí pensionu a Tanvald

Ubytování je beze stravy. Stravování je možné buď vlastním vařením ve velké kuchyni s jídelnou, která je společná všem hostům, nebo návštěvou některé z tanvaldských restaurací.
V létě je možné opékání a grilování na pozemku u penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION MEDVÍDEK - Tanvald

Nejbližší ubytování v Tanvaldu a okolí

Ubytování Tanvald

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah