PENZION U ČARODĚJKY - Vernířovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Čarodějky se nachází v obci v Jeseníkách. Penzion je uzpůsoben na rekreaci rodin s dětmi, školy v přírodě, školení a kurzy. Součástí objektu je hřiště a bazén. K dispozici vám je celkem 23 lůžek v 7 pokojích. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Krom samotného areálu penzionu je i v okolí mnoho míst, která stojí za vidění. Jeseníky jsou vyhledávanou turistickou lokalitou po celý rok. Malebná krajina vybízí ke krátkým procházkám i horským túrám.

PENZION U ČARODĚJKY ubytování v pensionu

V 7 pokojích je možné ubytovat až 23 osob. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení.

Gastronomie

Přímo v penzionu naleznete restauraci s barem a výčepem.

Okolí pensionu a Vernířovice

Jeseníky jsou vhodné pro celoroční rekreaci. V létě se můžete vydávat po značených stezkách na pěší i cyklistické výlety. Mezi nejzajímavější místa patří nejvyšší hora Moravy Praděd nebo unikátní vodní přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně. V Jeseníkách najdete kromě známých cílů i místa téměř nedotčená člověkem.

Odpočinek naleznete v blízkých Velkých Losinách kde jsou pro vás připraveny termální lázně s bazény, saunami a vířivkami.

V zimních měsících najdete v okolí mnoho sjezdovek různých délek a obtížností. Pro úplné začátečníky jsou připraveny lyžařské a snowboardové školy.

Rezervovat ubytování v PENZION U ČARODĚJKY - Vernířovice

Nejbližší ubytování ve Vernířovicích a okolí

Ubytování Vernířovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah