CHATA VERNÍŘOVICE 89

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata se nachází na klidném místě v centrální části Jeseníků. Budova je obklopena malebnou přírodou. Chata se pronajímá celá a ubytovat se zde může až 19 lidí. Kromě plně zřízeného interiéru chalupy je vám k dispozici i terasa s posezením, venkovní bazén nebo dětské hřiště. Okolí skýtá mnoho příležitostí k trávení volného času. V létě můžete podnikat výlety po horách nebo relaxovat u bazénu. V zimě zde najdete ráj pro všechny lyžaře.

CHATA VERNÍŘOVICE 89 ubytování v chatě

Chata disponuje celkem 19 lůžky v 5 ložnicích. Najdete zde plně vybavenou kuchyň, dvě koupelny s toaletou. Součástí jedné z koupelen je sauna. Nechybí ani společenská místnost s krbem, barem s výčepem, satelitní televizí, audio vybavením a společenskými hrami.

Gastronomie

Stravu si můžete připravit v perfektně vybavené kuchyni, která je součástí chaty. Ve vzdálenosti 200 metrů od objektu najdete chatu s celodenním stravováním.

Okolí chaty a Vernířovice

V zimním období najdete v okolí mnoho sjezdovek různých délek a obtížností. Nejbližší lyžařský areál je vzdálen 200 metrů od chaty. Na své si přijdou i milovníci bílé stopy, pro ně jsou zde upravovány kilometry běžeckých stop.

Relaxovat můžete na termálním koupališti ve Velkých Losinách nebo v lázních Karlova Studánka, kde si můžete užít bazény, sauny nebo masáže.

Okolní příroda vybízí k pěší a cyklistickým výletům. Po značených stezkách se můžete vydat například na Praděd, k unikátní vodní elektrárně Dlouhé Stráně nebo na Červenohorské sedlo.

Po celý rok jsou okolní lesy plné lesních plodů.

Rezervovat ubytování v CHATA VERNÍŘOVICE 89

Nejbližší ubytování ve Vernířovicích a okolí

Ubytování Vernířovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah