PENZION U JEŽKŮ - Blansko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Náš rodinný penzion hotelového typu se nachází v samotném srdci Moravského krasu. Velmi rádi vás u nás přivítáme a poskytneme kvalitní zázemí na vaší dovolené nebo na pracovní cestě v moderních, prostorných a vkusně vybavených pokojích. Všechny naše pokoje a společné vnitřní prostory jsou NEKUŘÁCKÉ! Dle Vašeho vkusu a potřeb vám nabídneme nocleh v útulných 2lůžkových, 3lůžkovém a 5lůžkovém pokoji nebo prostorných apartmá s oddělenou ložnicí a kuchyňkou s jídelním koutem. Každý pokoj má vlastní koupelnu, WC, televizi, chladničku a Wi-Fi připojení k internetu. Přehled všech pokojů, fotografie, půdorys pokojů a podrobné informace o jejich vybavení najdete na našem webu v sekci & . 34; Pokoje& . 34; . Ve dvoře za penzionem je oplocené parkoviště s automatickou bránou pro váš automobil nebo motorku. Úschovna kol je uzamykatelné místnosti přístupné přímo z parkoviště. Pro odpočinek nebo třeba grilování můžete využít posezení za budovou na dvoře penzionu. Hned vedle je travnatá plocha vhodná pro aktivní i pasivní odpočinek a sportovní vyžití. Poloha našeho penzionu je ideální pro návštěvu těch nejatraktivnějších míst Moravského krasu, ale i jako velmi kvalitní a cenově dostupné zázemí pro obchodní cestující nebo pro vystavovatele a návštěvníky v průběhu četných veletrhů v blízkém Brně (areál BVV - Brněnských výstav a veletrhů - je od nás vzdálen pouhých 20 minut jízdy autem). Těšíme se na Vaší návštěvu!

PENZION U JEŽKŮ ubytování v pensionu

Všechny naše pokoje a společné vnitřní prostory jsou přísně NEKUŘÁCKÉ, jsou moderně a nadstandardně vybaveny. Každý pokoj má následující vybavení: - vlastní sociální zařízení - umyvadlo, sprchový kout a WC (pokoj č. 7 má prostornou koupelnu s rohovou vanou) - barevná LED TV - chladnička - obě apartmá mají kompletně vybavenou kuchyňku - Wi-Fi připojení k internetu ve všech prostorách penzionu - všechna okna jsou vybavena žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Podrobné informace najdete v samostatné prezentaci jednotlivých pokojů. Náš personál tvoří z velké části členové naší rodiny a ve výjimečných případech pečlivě vybraní zaměstnanci, takže se o vaše pohodlí starají pouze lidé, kterým opravdu záleží na tom, abyste se u nás cítili skvěle a rádi se k nám vraceli. Máte jistotu pohodlného a zdravého spánku na kvalitních lůžkách s lamelovými rošty a zdravotními matracemi, přikrývkami z dutého vlákna a polštáři s komfortní kuličkovou výplní a lůžkoviny vhodné i pro alergiky. Jsme si vědomi, že jedno z hlavních kritérií pro spokojenost hostů v ubytovacích zařízeních obecně je čistota. A proto také pokojům i ostatním prostorám našeho penzionu při úklidu věnujeme mimořádnou péči a zajišťujeme jejich prvotřídní hygienickou čistotu certifikovanými ekologickými přípravky a vysoce výkonným průmyslovým parním čističem. Vaše auto nebo motorka budou po dobu pobytu v bezpečí a vám na dosah na vlastním oploceném a uzavřeném parkovišti na dvoře penzionu a pro vaše jízdní kola máme vyhrazenou uzamykatelnou místnost přístupnou přímo z parkoviště. Psy, kočky a jiné zvířecí mazlíčky u nás není možné z hygienických důvodů ubytovat - děkujeme jejich majitelům za pochopení... a spoustu dalších praktických a příjemných maličkostí... Jsme přesvědčeni, že u nás budete spokojení a že se k nám budete rádi vracet!

Recepce

Recepce je otevřena v době standardního příjezdu a odjezdu hostů a je závislá na obsazenosti penzionu. V den, kdy vám u nás začíná pobyt, nás prosíme informujte SMS zprávou na náš mobil o přibližném čase vašeho příjezdu do našeho penzionu. V případě naší nepřítomnosti na recepci nás můžete kontaktovat na mobilu nebo zvonkem na hlavních vstupních dveřích do penzionu - tlačítko & . 34; Recepce& . 34; .

Gastronomie

V penzionu nevaříme, ale v hlavní sezóně (červenec a srpen) a/nebo po domluvě nabízíme snídaně. Pro obědy a večeře je možné využít restauraci, která se nachází kousek od penzionu (cca100 m) - Restaurace Lažánky

Okolí pensionu a Blansko

Poloha našeho penzionu je ideální pro návštěvu těch nejatraktivnějších míst Moravského krasu, ale i jako velmi kvalitní a cenově dostupné zázemí pro obchodní cestující nebo pro vystavovatele a návštěvníky v průběhu četných veletrhů v blízkém Brně (areál BVV - Brněnských výstav a veletrhů - je od nás vzdálen pouhých 20 minut jízdy autem).

Rezervovat ubytování v PENZION U JEŽKŮ - Blansko

Nejbližší ubytování v Blansku a okolí

Ubytování Blansko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah