PENSION HUBERT - Lichkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Chalupa (10 osob) a Domek (7 osob) jsou dvě samostatné a plně vybavené budovy v areálu Pensionu Hubert, který se nechází v bezprostřední blízkosti suchého vrchu v obci Lichkov. Při pronájmu pouze jedné části získáte dostatečné soukromí pro Váš pobyt, nebo si můžete pronajmout areál jako celek. Přímo u Pensionu je dostatek parkovacích míst. Ubytování v Chalupě nebo Domku je ideální pro všechny, kteří hledají klidné ubytování na rozmezí Jeseníků a  Orlických hor. Ubytování na chalupě Pension Hubert poskytuje ubytování pro až 17 osob ve 2 objektech.

PENSION HUBERT ubytování v pensionu

Penzion Hubert Chalupa samostatný objekt pro až 10 osob. Penzion se společenskou místností, třemi ložnicemi (4 lůžka, 3 lůžka, 3 lůžka) se samostatnými koupelnami a hernou. Pension Hubert Domek samostatný objekt pro až 7 osob. Samostatný domek s dvěma ložnicemi (4 lůžka a 3 lůžka), kuchyní, saunou a dvěmi koupelnami. Ložnice v chalupě mají samostatné koupelny i s WC a k tomu dva další samostatné záchody u společenské místnosti. Domek má jednu koupelnu společnou s ložnicí a druhou koupelnu samostatně stojící včetně sauny.

Okolí pensionu a Lichkov

V okolí se nachází oblíbený areál Dolní Morava, kde je k dispozici mnoho typů vyžití pro celou rodinu. Stezka v oblacích, nejdelší visutý most světa, lezecká stěna a obří bobová dráha. Suchý vrch - Stovky kilometrů cyklistických tras, single trailů a pěších tras. Historické pevnosti z období před 2. světovou válkou. Některé přístupné s prohlídkou, kterou velmi doporučujeme.

Rezervovat ubytování v PENSION HUBERT - Lichkov

Nejbližší ubytování v Lichkově a okolí

Ubytování Lichkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah