DŮM U NOVÝCH PŘÁTEL - Lichkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Dovolujeme si nabídnout ubytování v tzv. penzionu Dům U nových přátel ve východních Čechách, v pokojích rodinného typu s vlastním sociálním zařízením a dostatkem soukromí.

Doporučujeme si vzít s sebou domácí obuv. Celý objekt je nekuřácký.

Pro milovníky turistiky, cyklistiky ale i ty, kteří nevyhledávají zrovna aktivní dovolenou je k dispozici náš Dům u nových přátel. Pokud hledáte komfortní a zároveň levné ubytování v Orlických horách a preferujete ubytování v soukromí, je pro Vás tou správnou volbou. Patří k těm nejlepším z nabídky ubytování Východní Čechy. Přijeďte se sami přesvědčit. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Nabízíme možnost využití širokého spektra aktivit pro volný čas. Místo je vhodné pro pěší turistiku, cykloturistiku i pro poznávání památek v širokém okolí.

Hosté si u nás mohou půjčit trekové hole.

DŮM U NOVÝCH PŘÁTEL ubytování v rekreačním zařízení

Nabízíme dvou, tří a čtyřlůžkové pohodlně zařízené pokoje se sprchovým koutem, WC (max. 24 lůžek). K dipozici hostům je privátní parkoviště, zahrada s pergolou a v létě možnost grilování a uzení v udírně.

Můžete si také objednat náš Dům za účelem firemních školení, prezentačních akcí, sportovních soustředění a ostatních služeb dle domluvy.

Při dlouhodobých pobytech smluvní ceny.
Ubytovaní mají možnost užívat infrasaunu - za poplatek.

Hosté mají možnost využívat společné prostory s kavárničkou, krbem a televizí, velkou společenskou místnost plně vybavenou pro odpočinek i zábavu, klimatizovanou místnost s infra saunou a vnitřním bazénem. Pro děti máme k zapůjčení společenské hry, stavebnice, hračky, knihy.

Stravování: vlastní, jídelna a místnost pro přípravu a uchovávaní jídla je hostům k dispozici

nebo po domluvě

Pobyt s domácím mazlíčkem je možný (pouze malá plemena)

Na louce u domu je možné postavit malý stan.

Rezervovat ubytování v DŮM U NOVÝCH PŘÁTEL - Lichkov

Nejbližší ubytování v Lichkově a okolí

Ubytování Lichkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah