HOTEL GEJZÍR - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Gejzír Vám poskytne ubytování v jedné z nejkrásnějších částí města, obklopen lázeňskými lesy a parky, uprostřed tenisového areálu se 14 tenisovými dvorci a s přilehlou tenisovou halou s dvěma dvorci. V okolí 5 km jsou 4 golfová hriště. Hotel Gejzír Vám poskytne ubytování v jedné z nejkrásnějších částí města, obklopen lázeňskými lesy a parky, uprostřed tenisového areálu se 14 tenisovými dvorci a s přilehlou tenisovou halou s dvěma dvorci. V okolí 5 km jsou 4 golfová hriště. Ubytování v 9 jednolůžkových, 17 dvojlůžkových pokojích s možností přistýlek a 2 apartmánech. Sprcha, WC, barevný televizor a telefon v každém pokoji samozřejmostí. Hotelová restaurace je otevřena po celý den, v příjemném prostředí si můžete vybrat ze širokého sortimentu teplých a studených jídel se specialitami české kuchyně, alkoholických a nealkoholických nápojů. V letním období příjemné posezení na restaurační terase. Salónek nabízí vhodné prostředí k pořádání společenských akcí, seminářů, rautů, svatebních a rodinných oslav apod. Parkování uzavřené v areálu hotelu. Služby hotelu: sauna, masáže, zajištění možností balneo, tenisová hra pro jednotlivce i kolektivy (trenéři i sparing partneři jsou k dispozici) šachy, možnost hrát golf, rybařit, plavat aj. Na přání možnost zajištění skupinových výletů Praha, M. Lázně a jiná místa České Republiky, včetně průvodců.

HOTEL GEJZÍR ubytování v hotelu

Ubytování v 9 jednolůžkových, 17 dvojlůžkových pokojích s možností přistýlek a 2 apartmánech. Sprcha, WC, barevný televizor a telefon v každém pokoji samozřejmostí.

Recepce

8-20.00

Gastronomie

Hotelová restaurace je otevřena po celý den, v příjemném prostředí si můžete vybrat ze širokého sortimentu teplých a studených jídel se specialitami české kuchyně, alkoholických a nealkoholických nápojů. V letním období příjemné posezení na restaurační terase. Salónek nabízí vhodné prostředí k pořádání společenských akcí, seminářů, rautů, svatebních a rodinných oslav apod.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Hotel Gejzír Vám poskytne ubytování v jedné z nejkrásnějších částí města, obklopen lázeňskými lesy a parky, uprostřed tenisového areálu se 14 tenisovými dvorci a s přilehlou tenisovou halou s dvěma dvorci. V okolí 5 km jsou 4 golfová hriště.

Rezervovat ubytování v HOTEL GEJZÍR - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah