CHATA POHÁDKA - Česká Skalice

Více o chatě

Popis ubytování

​Nově a moderně zrekonstruovaná chata je umístěna uprostřed ovocného sadu. Sad o velikosti 4000 m² skýtá stín a klid před ruchem všedních dní. Chata se nachází v obci Zlíč a poskytuje ubytování pro až 6 osob.
U chaty je velká a z části zastřešená terasa se zahradním nábytkem. Za chatou je zahradní domek pro úschovu kol a kočárků. 
Chata má dvě ložnice, obývací pokoj s jídelnou a kuchyni, koupelnu a záchod. V jedné ložnici je velká manželská postel, v druhé ložnici je také velká manželská postel. V obývacím pokoji je velký rozkládací gauč, kde se pohodlně vyspi 2 dospělé osoby. 
1 koupelna se sprchovým koutem, pračkou a sušičkou. Samostatné WC. 
Podlahové vytápění.
Vybavení chatyKuchyňská linka je vybavena potřebným kuchyňským vybavením, dále je zde lednice s mražákem, varná konvice, mikrovlnná trouba, trouba, myčka a překapávač kávy. V koupelně je k dispozici pračka i sušička. WIFI a televize je samozřejmostí.

Okolí chaty a Česká Skalice

​Chata se nachází v obci Zlíč u České Skalice. Je to kousek jak do Ratibořic, tak na vodní nádrž Rozkoš.
Za výletem ne jen s dětmi: Babiččino údolí v Ratibořicích - Zámek, mlýn a Staré bělidlo, zámek Náchod, zámek Nové Město nad Metují, zámek Opočno, hospital KUKS, pevnost Dobrošov, pevnost Josefov, ZOO Dvůr Králové nad Labem. Turistika a dobrodruřství: skalní město Adršpach, Teplické skály, Ostaš, Hvězda, Orlické hory, Krkonoše. Koupání: přehradní nádrž Rozkoš - doporučujeme kemp Srubík (koupání, rybolov, vodní sporty, letní kino), koupaliště Náchod, koupaliště DobruškaPro nadšené bajkery jsou nedaleko TT - Trutnov TrailsCyklostezka kolem vodní nádrže Rozkoš, kterou se dostanete např. do Nového Města nad Metuji, do Pekla, atd. V zimě je to kousek jak do Krkonoš tak do Orlických hor.

Rezervovat ubytování v CHATA POHÁDKA - Česká Skalice

Nejbližší ubytování v České Skalici a okolí

Ubytování Česká Skalice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah