PENZION TRAMÍN - Valtice

Více o pensionu

Popis ubytování

Dovolujeme si Vám představit nově postavený rodinný penzion ve Valticích, v samém srdci Lednicko-valtického areálu v jihomoravském kraji, v okrese Břeclav.

​Penzion je umístěn asi 500 m od centra města, v klidné části hlavního města vína. Penzion nabízí ubytování cyklistům, rodinám s dětmi, ale také firmám. Je vhodný pro pořádání firemních akcí, školení, večírků i teambuildingů.

PENZION TRAMÍN ubytování v pensionu

​Celková kapacita penzionu je 31 pevných lůžek + 14 přistýlek. 12 dvojlůžkových pokojů s možností přistýlky/manželská postel 180 cm + přistýlka 120 cm1 třílůžkový apartmán s možností přistýlky/manželská postel 180 cm, postel 90 cm, rozkládací sedačka 140 cm1 čtyřlůžkový apartmán s možností přistýlky ve vedlejším pokoji/manželská postel 180 cm, 2× postel 90 cm a rozkládací sedačka 140 cmVybaveníVšechny pokoje jsou standardně vybaveny TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou se sprchovacím koutem a WC. Ve čtyřlůžkovém apartmánu je místo sprchovacího koutu vana. Apartmány mají navíc kuchyňský kout s vařičem, lednicí a se základním kuchyňským nádobím.

Rezervovat ubytování v PENZION TRAMÍN - Valtice

Nejbližší ubytování ve Valticích a okolí

Ubytování Valtice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah