APARTMÁNY VÍZMBERK - Velké Losiny

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Vízmberk je ubytovací zařízení nacházející se ve Velkých Losinách v Jeseníkách. Tato idylická usedlost se nachází v Jeseníkách a nabízí svým hostům příjemné a komfortní prostředí pro relaxaci a odpočinek.

Usedlost Vízmberk je typický příklad tradiční zemědělské usedlosti v regionu a prošla kompletní rekonstrukcí, která zachovala její původní historický charakter. Hosté zde jsou ubytování v apartmánech, které jsou moderně vybavené a přitom oplývají tradičním venkovským šarmem.

Apartmánový dům Vízmberk Vám nabízí ubytování v původní zemědělské usedlosti - statku z konce 18 století. Apartmány Vízmberk se nachází v lázěnské obci Velké Losiny v malebné zalesněné oblasti v podhůří Jeseníků. Lázeňská obec Velké Losiny je vyhledávaným rekreačním střediskem ideálním jak pro turistiku, cykloturistiku a zimní sporty tak i pro rodinné výlety. Okolí je opředeno četnými pověstmi (čarodějnictví) na jejichž objevení se můžete vydat pěšky, na kole ale také autem, vlakem či autobusem.

APARTMÁNY VÍZMBERK ubytování v apartmánu

Apartmány Vízmberk vám nabízí na výběr z celkem 13 různých, plně vybavených apartmánů. Vybrat si můžete z přízemního či podkrovního ubytování a velikosti od 2 do 6 osob. Všechny naše apartmány mají vybavenou kuchyňku s mikrovlnou troubou, ledničkou, sporákem a konvicí, koupelnu s toaletními potřebami a sušákem na vlasy, boty a Smart TV s plochou obrazovkou. Wi-Fi v celém objektu a parkování na místě jsou zdarma.

Okolí apartmánu a Velké Losiny

S obcí Velké Losiny je pevně spjata bohatá historie a velké množství historických památek a zajímavostí. Obec patří k nejstarším v šumperském okrese a její vznik se datuje rokem 1351, kdy zdejší fara připadla k litomyšlskému biskupství. Dějiny obce jsou dlouhodobě spojeny s rodem Žerotínů, kterým od druhé poloviny 15. století patřila obec nejprve jako zástava, ale od r. 1507 již jako pevná součást jejich majetku. Od tohoto období do současnosti vyrostly v obci její nejvýznamnější historické dominanty, mezi které patří zámek, ruční papírna, farní kostel, církevní a světské stavby a lázně. V blízkém okolí se nacházejí vyhlášená lyžařská centra (Ski areál Kouty 9km, Ski areál Přemyslov 9,5 km, Ski areál Červonohorské sedlo 19km, Ski areál Buková hora 35km, Dolní Morava 36km).

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY VÍZMBERK - Velké Losiny

Nejbližší ubytování ve Velkých Losinách a okolí

Ubytování Velké Losiny


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah