CHALUPA POD MILEŠOVKOU - Velemín

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa pod Milešovkou má výbornou polohu přímo v srdci Českého středohoří, jde o ideální místo pro výlety. V letních měsících je příjemně chladná a po celý rok velmi útulná.

Celková kapacita chalupy je max. 14 osob (cena v ceníku uvedená pro 10 osob, nástupní den je v letních měsících neděle po 14h, ukončení pobytu v sobotu po 11h - celkem tedy 6 nocí). Celá chalupa je jen pro vaše potřeby. Psi a další zvířátka vítáni. Nově postavený sdílený wellness komplex s vyhřívaným bazénem (slaná voda a protiproud), saunou a možnost využití vířivky, vše za příplatek. Po dobu celého pobytu jsme my jako rodina přítomni v druhém samostatném domě pro jakýkoliv dotaz či požadavek na chod chalupy. Celý objekt je propojen zahradou a užíván na společném oploceném pozemku. Bazén a wellness je využíván i naší rodinou.

CHALUPA POD MILEŠOVKOU ubytování v chalupě

Chalupa k pronajmutí poskytuje ubytování pro 4 až 14 osob ve 4 ložnicích. Ložnice a pokoje: 1. Pokoj v přízemí vpravo (30m²) společenská místnost s gaučem, romantická krbová kamna na dřevo 2. Pokoj 1. patro vpravo (25m²) 1× dvojlůžko, palanda - 3 lůžka, možnost dětské postýlky či cestovní postýlky pro miminko 3. Pokoj 1. patro vlevo (16m²) dvě lůžka 4. Pokoj 2. patro vlevo (20m²) 1× dvojlůžko a dvě samostatná lůžka, možnost dětské postýlky či cestovní postýlky pro miminko 5. Pokoj 2. patro (12m²) 1× dvojlůžko, jedna samostatné lůžko a rozkládací gauč Sociální zařízení: 2× Koupelna - vana a sprchový kout, 2× WC Vytápění: Olejové radiátory v celém objektu, v horním patře přímotopy, 1× krbové kamna na dřevo. Stav elektřiny a odpočtu vždy při příjezdu a odjezdu na vyplněný formulář. Cena je dle regulované sazby...

Gastronomie

V obci Milešov je obchod, a rychlé občerstvení u rybníka. Další obchod 3 minuty autem je ve Velemíně. Velmi dostupný a dobře vybavený je Lidl a Penny market v Lovosicích, autem jen 10minut. Litoměřice 15 minut autem je velké obchodní středisko a Albert. Na náměstí v Lovosicích je výborná cukrárna a spoustu restaurací či rychlého občerstvení.

Rezervovat ubytování v CHALUPA POD MILEŠOVKOU - Velemín

Nejbližší ubytování ve Velemíně a okolí

Ubytování Velemín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah