PENZION HODKY - Světlá pod Ještědem

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Hodky nabízí krásné ubytování na jižní straně Ještědu. Penzion se nachází v obci, kde pobývala Karolína Světlá a napsala zde několik svých románů. V našem penzionu naleznete 21 lůžek, z čehož je jedna přistýlka pro dvě osoby.

​Součástí je herna, která je vybavena biliárovým stolem, fotbálkem a šipkami. Je zde velký společenský sál, kde je jídelna a bar. Pokud rádi vaříte, nabízíme profesionálně zařízenou kuchyni, kde naleznete plynový i indukční sporák, kontaktní gril, velkou fritézu a myčku. Je zde krásná slunná terasa, kde jsou dva stoly s lavicemi, markýza a velký plynový gril. Za poplatek můžeme zapůjčit pípu na pivo či speciální gril na točení kýty či malého selátka. Přímo v domě lze uskladnit bezproblémů 21 kol (bezbariérový přístup), nebo zimní vybavení.

PENZION HODKY ubytování v pensionu

​Penzion je rozdělen do 4 apartmánů s vlastními koupelnami a wc. V prvním patře jsou tři apartmány a v druhém patře je jeden apartmán.
V každém apartmánu je koupelna s wc. Další wc jsou v přízemí u jídelny a ve vinárně v suterénu. 
V penzionu se topí tepelným čerpadlem, pro zpříjemnění večera si můžete zatopit v krbu v jídelně.

Okolí pensionu a Světlá pod Ještědem

​Nedaleko se nachází lyžařský areál na Ještědu, kde funguje také noční lyžování na sjezdovce o délce 1500m. V létě je možné vyrazit na golf, minigolf na blízké golfové hřiště nebo na tenisové kurty, které jsou přímo v obci. Kousek od penzionu je nově zrekonstruované obecní koupaliště. V okolí naleznete množství cyklotras či hradů. Součástí zahrady je velké pískoviště a ohniště.
V letní sezóně je možné využít obecní koupaliště, kde mají filtraci a krásnou čistou vodu. Dále je možné si zahrát golf nebo minigolf na blízkém golfovém hřišti. Na Ještědu funguje také bikepark, kdy je možné dát závěrečný sjezd až k penzionu. Hned vedle golfového hřiště je krásný lesopark, ve kterém najdete sochu mluvícího obra a lanové centrum pro děti. Je zde krásný výhled na Ralsko či Bezděz, hrady, které stojí určitě za návštěvu. V zimní sezóně poskytuje Ještěd kvalitní lyžování, které začíná na začátku prosince a jezdí se až do konce března. Pokud máte rádi běžky, tak můžete zajet do nedalekého Bedřichova, kde se běhá Jizerská padesátka.

Rezervovat ubytování v PENZION HODKY - Světlá pod Ještědem

Nejbližší ubytování ve Světlé pod Ještědem a okolí

Ubytování Světlá pod Ještědem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah