CHATA RELAX AMBIANCE - Žacléř

Více o chatě

Popis ubytování

Ideální chata, která poskytuje ubytování pro rodinné pobyty, oslavy narozenin, teambuildingové aktivity

Toužíte po úžasné dovolené pro celou rodinu v luxusní chatě s krbem, venkovním grilem a terasou, bazénem, infra saunou, dětským hřištěm a hřištěm na plážový volejbal? Podmínkou ale je, aby dovolená příliš nezatížila vaši peněženku ani rodinný rozpočet? Pak jste objevili to pravé. Pobyt v luxusní chatě, která zcela naplní Vaše očekávání. Chata se nachází v Krkonošském národním parku, v sportovním areálu Brett a zároveň zcela blízko polských hranic, kde si levně nakoupíte vše potřebné k pobytu, včetně potravin a benzínu/ nafty. Výdaje na dovolenou se Vám tak podstatně sníží. Strategická poloha chaty je výhodná jak k poznávání Krkonoš, tak i k poznávání okolí na straně Polska, kousek za hranicemi (jezera, skály, památky, park miniatur, dětský zábavný park, lázně a mnoho dalšího.) Přijeďte a přesvědčte se sami, určitě se budete rádi vracet.

CHATA RELAX AMBIANCE ubytování v chatě

Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 až 14 osob ve 3 ložnicích. Pro další 2 osoby jsou k dispozici 2 rozkládací sedací soupravy v obývacím pokoji.

Ložnice a pokoje: v přízemí se nachází prostorná kuchyň s jídelnou propojená s obývací částí a s krbem. V přízemí se taky nachází koupelna, WC a technická místnost s pračkou a sušičkou.

V podkroví jsou 3 ložnice (6 os, 4 os, 3 os + dětská postýlka). V každém pokoji se nachází kávovar a kávový servis v ceně pobytu. Dále je v podkroví druhá koupelna a WC. V zimní sezóně je k dispozici nový koupací sud/káď s vnitřním ohřevem. V chatě se nachází galerie obrazů začínajících umělců, které podporujeme.

Sociální zařízení: 2× koupelna (vana, sprcha), 2× WC

Okolí chaty a Žacléř

Chata leží v kouzelném údolí Prkenného dolu, který je východní branou Krkonoš s nejčistším ovzduším. Nad údolím se rozprostírá přírodní rezervace Dvorský les neboli Rýchorský prales, kde byl nedávno vysledován výskyt vlka po 100 letech, je zde sledován i rys ostrovid. Rýchory jsou nejméně ekologicky narušenou částí Krkonoš. Jsou tu výborné podmínky k lehčí pěší turistice a k dispozici je hustá síť značených cyklostezek. Ideální prostředí pro Vaše romantické chvíle, klidnou rodinnou dovolenou nebo aktivně laděný pobyt na horách.

Malá osada Prkenný Důl přináleží pohraničnímu městečku Žacléř (1,5 km) - můžete si zde zahrát bowling, dát si saunu nebo se objednat na rehabilitační kúry, masáže, či navštívit fitness. O bohaté historii regionu se více dozvíte v Městském muzeu. Ve městě jsou všechny standardní služby.

Chata se nachází přímo pod vlekem, na kraji Sportovního Areálu Bret, který umožňuje krom zimních sportů i wellness, fitcentrum, sauna a masáže. Má dva tenisové kurty a fotbalové hřiště. Součástí je i dětské hřiště (prolézačky, skluzavky atd.).

V areálu Bret je lyžařská školička s pojízdným pásem pro nejmenší, ale i pohyblivé lano. Dále je zde sedačková lanovka a večerní lyžování.

Výlety do okolí: pohraniční pevnost Stachelberg 3 km, rozhledna Eliška, Rýchorský prales 2 km, Žacléř - hornické muzeum 3 km s prohlídkou šachty, Mladé Buky (bobová dráha, golfové hřiště) 9 km.

Janské Lázně - Černá Hora 16 km (Lázeňské městečko. Je zde nově otevřená a hojně navštěvována stezka korunami stromů nebo projížďka kabinkovou lanovkou na Černou horu.)

Rezervovat ubytování v CHATA RELAX AMBIANCE - Žacléř

Nejbližší ubytování v Žacléři a okolí

Ubytování Žacléř

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah