HOTEL VODNÍK - Vimperk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Vodník se nachází v romantickém prostředí bývalé plovárny v údolí Křesánovského potoka na okraji města Vimperk, kde původně byla veřejná plovárna a historie restaurace sahá až do roku 1908. Lokalita na Vodníku je místem s genius loci pro každého, kdo je unavený stereotypem všedního života, každodenním shonem v práci a také příležitostí zažít příjemné chvíle s rodinou.
V bezprostřední blízkosti je také rekreačně sportovní areál, který je v zimě uměle zasněžován a poskytuje skvělé podmínky pro příznivce běhu na lyžích a v létě zase in-line dráhu. Můžete se projet na pramici po vodní nádrži Vodník. Romantické prostředí a možnost ubytování je ideální pro konání svateb či jiných oslav.

HOTEL VODNÍK ubytování v hotelu

Nabízíme celoroční ubytování v boutique hotelu s kapacitou šesti 2 – 4 lůžkových pokojů a čtyřmi mezonetovými apartmány až pro 6 osob, který se nachází v blízkosti vodní nádrže a lesa s úžasnou atmosférou. Celkem 10 pokojů pro 40 hostů. Všechny naše pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí.

Gastronomie

Restaurace se zaměřuje na steaky a ryby na grilu. Pro děti je připraven dětský koutek a venku dětské hřiště. V restauraci je k dispozici 50 míst. Salónek s krbem je možné využít pro uzavřenou společnost s kapacitou až 25 míst. Letní terasa a dřevěné molo s výhledem na vodní hladinu, dodává restauraci neopakovatelnou atmosféru. Pro větší privátní a firemní akce máme k dispozici velký sál s kapacitou více než 100 míst navazující na restauraci, kde je možno v zimě se ohřát u velkého krbu. ​

Okolí hotelu a Vimperk

V blízkosti hotelu a restaurace Vodník je stará plovárna, vybudovaná z požární nádrže Vodník v roce 1908 městským stavitelem Josefem Schmidtem. Dnešní restaurace se nachází v budově, která původně sloužila i jako zázemí pro návštěvníky koupaliště ve Vimperku. Toto místo má genius loci a to nejenom svojí neuvěřitelnou atmosférou vytvořenou vodní nádrží, lesem a krásným údolím, ale i blízkostí původního keltského pohřebiště, kde byla následně vybudována křížová cesta. Také se zde nachází sportovní areál, který je v zimě uměle zasněžován, a proto poskytuje skvělé sněhové podmínky pro příznivce běhu na lyžích a v létě zase in-line dráhu.

Rezervovat ubytování v HOTEL VODNÍK - Vimperk

Nejbližší ubytování ve Vimperku a okolí

Ubytování Vimperk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah