WELLNES CHALUPA V ČESKÉM STŘEDOHOŘÍ - Malé Žernoseky

Více o chalupě

Popis ubytování

Jedná se o rodinný dům, který v roce 2022 prošel kompletní vnitřní rekonstrukcí. Dům je umístěn v malebné obci v samotném srdci Českého Středohoří, v blízkosti vedou cyklistické trasy kolem Labe.

Jedná se o rodinný dům, který v roce 2022 prošel kompletní vnitřní rekonstrukcí.

V každé místnosti je klimatizace, která topí/chladí.

Objekt má vnitřní infra - saunu, venkovní finskou saunu. Dům je kompletně oplocený s možností parkování pro 2 vozidla. Milá zahrádka s drobným ovocem, s krásným trávníkem. Je možné uložit kola pod přístřeškem. Dům má 2 venkovní terasy, z čehož jedna v přízemí je zastřešená.

Celý dům je dekorován do provence stylu a celý dům je pokrytý výkonnou wifi sítí.

Dům je umístěn v malebné obci v samotném srdci Českého Středohoří, v blízkosti vedou cyklistické trasy kolem Labe. 50m od domu je nádherné dětské hřiště a 100m je fotbalové hřiště s venkovním občerstvením.

100m od domu je vinotéka u Sv. Tomáše s vynikajícím místním vínem a velmi milým majitelem, který vám rád řekne historii vinařství, které zakládal již Karel IV.

WELLNES CHALUPA V ČESKÉM STŘEDOHOŘÍ ubytování v chalupě

Ubytování na chalupě

Chalupa k pronajmutí poskytuje ubytování pro 2 až 9 osob ve 2 ložnicích.

Ložnice a pokoje:
Jedná se o rodinný dům, který v roce 2022 prošel kompletní vnitřní rekonstrukcí. V každé místnosti je klimatizace, která topí/chladí.

Ložnice v přízemí má okna do krásné klidné zahrady, s manželskou postelí a novým bílým provence nábytkem.

Ložnice v 1. patře má manželskou postel a pevnou postel, je zde možná dětská postýlka. Z ložnice se jde na velkou terasu, kde je slunečník a venkovní posezení. Před ložnicí je malý obývák, kde je rozkládací sedací souprava, internetová televize.

Sociální zařízení:
V domě je koupelna s infra - topením, sprchovým koutem, vanou a WC. V domě je infra sauna pro 2 osoby, Finská sauna je venku.

Vytápění:
Klimatizace, v koupelně infra topení.

Doprava, parkování:
Před domem je dostatek parkovacího místa, ale u domu je přímo parkování pro 2 auta, lze vjet autem na pozemek

Okolí chalupy a Malé Žernoseky

Dům je umístěn v malebné obci v samotném srdci Českého Středohoří, v blízkosti vedou cyklistické trasy kolem Labe. 50m od domu je nádherné dětské hřiště a 100m je fotbalové hřiště s venkovním občerstvením.

100m od domu je vinotéka u Sv. Tomáše s vynikajícím místním vínem a velmi milým majitelem, který vám rád řekne historii vinařství, které zakládal již Karel IV.

Rezervovat ubytování v WELLNES CHALUPA V ČESKÉM STŘEDOHOŘÍ - Malé Žernoseky

Nejbližší ubytování Malé Žernoseky a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah