CHATA ELI - Kunčice pod Ondřejníkem

Více o chatě

Popis ubytování

​​Chata se nachází v Kunčicích pod Ondřejníkem na Maralovém kopci na úpatí hory Stolová. Je zde nádherná příroda. Chata je určena k samostatnému ubytování, součástí zahrady je posezení s grilem. Potok je asi 100m, les 20m. Dojezd je po asfaltové cestě až k chatě. Klidná lokalita. Zahrada je oplocená pletivovým plotem. Soukromí na zahradě zajištuje živý plot. Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 2 až 10 osob ve 3 ložnicích.

CHATA ELI ubytování v chatě

​Ložnice a pokoje: V přízemí chaty se nachází kuchyň, jídelna a koupelna. V prvním poschodí je velký obývací pokoj s televizí a rozkládací pohovkou (na spaní 2 místa), malý pokoj se skříněmi, místnost s postelí (dvojlužko), místnost s dětským fotbálkem a WC. V podkroví jsou 2 pokoje. PRVNÍ POKOJ - 3 postele ve zdi (viz obrázek ve fotogalerii) + 1 lůžko, DRUHÝ POKOJ - jedno dvojlůžko + 2 postele ve zdi. V objektu se přezouvá (přezuvky dovést s sebou. Sociální zařízení: Koupelna se sprchovacím koutem (pitná teplá i studená voda), v prvním poschodí splachovací wc. Vytápění: V přízemí a prvním patře krbová kamna na tuhé paliva a přímotopy. Palivo zajištěno a v ceně pobytu. Doprava, parkování: Příjezdová cesta až k chalupě. Parkování u chaty (3 místa, zbytek hned před chatou.

Gastronomie

Zrekonstruovaná plně vybavená kuchyň - kombinovaný sporák (plynový sporák, el. trouba, gril, horký vzduch) mikrovlnka, pečicí pánev, varná konvice, lednice z mrazákem, nádobí - hrnce, talíře, příbory atd. Do 1km se nachází restaurace Maralak s vyhlášenými bramborovými plackami, restaurace Skalka s příjemným posezením a obchod.

Okolí chaty a Kunčice pod Ondřejníkem

Pro milovníky rekreačního sportu máme v letním období přichystané bengbingtonové rakety, pingpongový stůl, streetbalový koš, trampolína s ochranou sítí (3metry). PRO DĚTI STOLNÍ FOTBAL 4v1 (dětský stolní fotbal, ping-pong, stolní hokej, biliard. Dále TV LCD, domácí kino Phillips (dvd, usb vstup, radio). WIFI.

Rezervovat ubytování v CHATA ELI - Kunčice pod Ondřejníkem

Nejbližší ubytování v Kunčicích pod Ondřejníkem a okolí

Ubytování Kunčice pod Ondřejníkem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah