CHALUPA ROCHLITZ - Rokytnice nad Jizerou

Více o chalupě

Popis ubytování

​Chalupa Rochlitz nabízí ubytování se zahradou, ohništěm a parkováním.

​Chlupa Rochlitz je nově zrekonstruovaný dům, který byl postavený původně roku 1918. Objekt, ležící na klidném místě v Dolní Rokytnici, má dvě patra. Každé patro je situováno jako samostatný velkorysý apartmán. Primárně nabízíme chalupu k pronájmu jako celý objekt. V mimosezóně se lze domluvit na pronájmu pouze poloviny objektu.
Chalupa je v listopadu 2021 po kompletní citlivé rekonstrukci, kde jsme chtěli dosáhnout toho, aby se návštěvníci cítili jako na návštěvě u babičky pod lesem v Krkonoších a zároveň mohli využít veškerý komfort moderního bydlení. Jak se nám to povedlo nám doufám sdělíte po Vaší návštěvě u nás v Rokytnici.
Chata je přímo pod lesem, v okolí je mnoho cílů, které navštívíte pěšky, na kole nebo na saních či na ski. U chaty je veliká zahrada, včetně ohniště, kde si můžete opéct buřt nebo ogrilovat steak dle vaší chuti.
Přímo z obývacích pokojů je krásný výhled na údolí Vilémova a Pasek nad Jizerou.

CHALUPA ROCHLITZ ubytování v chalupě

​Apartmán 1 pokrývá celé přízemí domu. Zahrnuje jednu ložnici, kuchyň s kuchyňským koutem, obývací pokoj s krásným výhledem a koupelnu. Apartmán 2 pokrývá celé první patro domu. Zahrnuje dvě ložnice, kuchyň s kuchyňským koutem, obývací pokoj s krásným výhledem a koupelnu.

Rezervovat ubytování v CHALUPA ROCHLITZ - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah