APARTMÁNY JETŘICHOVICE

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Jetřichovice nabízejí ubytování v moderních apartmánech v Českém Švýcarsku.
Chalupa nabízí ubytování ve čtyřech apartmánech. Každý apartmán je vybaven vlastní kuchyní, obývací místností a koupelnou s toaletou. Samozřejmostí je TV se satelitním příjmem a Wi-Fi.
Hosté mají dále k dispozici zahradu s posezením a grilem.

APARTMÁNY JETŘICHOVICE ubytování v apartmánu

Větší apartmány disponují dvěma ložnicemi, jedna s manželskou postelí a druhá s dvěma jednolůžkovými postelemi. Menší apartmán má spojenou obývací místnost s ložnici a disponuje manželskou postelí a rozkládacím gaučem.

Recepce

Nástup ubytování je možný od 14:00. Klíče pro Vás mohou být umístěny i v uzamykatelné schránce na číselný kód, můžete tedy přijet kdykoliv. Ukončení pobytu do 10:00. V případě, že před Vámi nebo po Vás nebude nikdo ubytovaný, tak je možné tyto časy posunout.

Gastronomie

Každý z apartmánů disponuje vlastní vybavenou kuchyní. Vybavení se sestává lednice, varné desky, mikrovlnné trouby a rychlovarné konvice.

Okolí apartmánu a Jetřichovice

Apartmány Jetřichovice se nacházejí v Českém Švýcarsku, v obci Jetřichovice. Okolí se nabízí jak k pěší turistice, tak k cykloturistice. Ubytování se nachází i nedaleko CHKO Labské Pískovce a Lužických hor.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY JETŘICHOVICE

Nejbližší ubytování v Jetřichovicích a okolí

Ubytování Jetřichovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah