HOTEL KROKUS - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Krokus je členem Asociace hotelů a restaurací ČR a je zařazen do kategorie Standart ***. Toto partnerství zaručuje hostům vysokou kvalitu služeb bez kompromisu. Hotel se nachází v centru horského střediska Pece pod Sněžkou a je díky své poloze ideálním výchozím bodem pro pěší tůry po hřebenech Krkonoš a ideálním místem pro běžkové i sjezdové lyžování. Využijte saunu přímo v našem hotelu Krokus Hotelová sauna je možná pro hotelové i nehotelové hosty každý den! Nutná rezervace minimálně jednu hodinu předem.

HOTEL KROKUS ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování v 16ti dvoulůžkových pokojích, ve čtyřech je možnost využití přistýlky. Hotel Krokus je členem Asociace hotelů a restaurací ČR a je zařazen do kategorie Standart ***. V hotelu najdete hotelový trezor, informační službu, telefoní a e-mailové služby, wi-fi připojení, úschovnu lyží a jízdních kol, půjčovnu společenských her a pro naše malé hosty je tu dětská herna.

Gastronomie

Snídaně jsou podávany formou švédských stolů. Během celého dne si ale hosté mohou pochutnat na širokém výběru jídel a nápojů v restauraci, která má také letní terasu s krásným výhledem na okolní hory. V hotelu najdete příjemné posezení v denně otevřené restauraci s Italem v kuchyni, který Vám připraví chutné italské pokrmy a širokou nabídkou teplých i studených pokrmů a nápojů. Restaurace slouží též jako kavárna s nabídkou různých druhů kávy, zákusků, moučníku domácí výroby a zmrzlinových pohárů.

Okolí hotelu a Pec pod Sněžkou

Hotel Krokus se nachází v centru jednoho z nejznámějších turistických středisek Krkonoš, v Peci pod Sněžkou, v nadmořské výšce 760 m na úpatí nejvyšší české hory Sněžky (1602m). Hotel je díky své poloze ideálním výchozím bodem pro pěší tůry po hřebenech Krkonoš a ideálním místem pro běžkové i sjezdové lyžování. Nabízí kvalitní ubytování a řadu hotelových služeb.

Rezervovat ubytování v HOTEL KROKUS - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah