PENZION TEREZKA - Králíky

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Terezka ​se nachází v podhůří Orlických hor a Jeseníků, 4 km od města Králíky a 6 km od turistického centra Dolní Morava.

Jsou pro Vás připraveny 2 moderně vybavené apartmány typu 4+kk s vlastním sociálním zařízením, každý s kapacitou 7 osob. Penzion, nabízející výhled na nejstrmější sjezdovou trať v České republice, je situován v klidné části obce Horní Lipka s dobrou dopravní dostupností. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi i pro skupiny. Rádi Vás přivítáme v čarovné oblasti Králického Sněžníku.

PENZION TEREZKA ubytování v pensionu

​Apartmán 1 = „Malý apartmán“
Malý apartmán s rozlohou 85 m2 má 3 ložnice a obývací pokoj s kuchyní. Maximální kapacita je 7 osob (1. ložnice – 2 oddělená lůžka, 2. ložnice – manželská postel, 3. ložnice v podkroví (mlynářské schody) – 3 oddělená lůžka). Apartmán má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem a WC. Kuchyňka je plně vybavena: lednice s mrazákem, sporák se sklokeramickou deskou, trouba, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kávovar Nespresso (kapsle je možné zakoupit nebo vlastní), veškeré nádobí.
Apartmán 2 = „Velký apartmán“
Velký apartmán s rozlohou 90 m2 má stejné prostorové uspořádání jak malý apartmán, se stejným vybavením. Kromě výhledu do zahrady, nabízí také pohled na Stezku v oblacích na Dolní Moravě.
K oběma typům apartmánů je k dispozici společenská místnost v přízemí s krbem. Je vhodná pro oslavy či společenské večery. Je zde televize, DVD přehrávač s širokým výběrem DVD nosičů.
Mezi apartmány se v patře nachází dětský koutek (od schodů je oddělen brankou), vybavený knížkami, stavebnicemi, hračkami pro nejmenší, společenskými hrami, šipkami. Je zde dětský koberec, stoleček pro malování, magnetická tabule, puzzle, maxi lego.
V obou apartmánech jsou k dispozici ručníky, v koupelnách jsou navíc malé ručníky na ruce, mýdlo, vysoušeč vlasů.
Zdarma jsou k zapůjčení různé sportovní potřeby: míče, pálky, badminton, kriket…

Rezervovat ubytování v PENZION TEREZKA - Králíky

Nejbližší ubytování v Králíkách a okolí

Ubytování Králíky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah