PENSION JASOPA - Pardubice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jasopa ​nabízí pohodlné ubytování nedaleko centra Pardubic v poklidné části Pardubice - Pardubičky. Pro hosty je připraveno klidné ubytování s pohodovou atmosférou. Pension je také vhodným místem pro skupinové akce.

Klidný a tichý penzion na okraji Pardubic, v průmyslové části směr Foxconn, nabízí pohodlné ubytování za nízkou cenu. Celková kapacita je 22 lůžek v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Penzion je v prvním patře. Celý objekt je nekuřácký. V kavárně si můžete vychutnat vynikající kávu se skvělými zákusky a výtečným vínem. Snídaně jsou formou bufetu. Pro pořádání školení, akcí či kurzů je zde vybavena zasedací místnost o 12-ti místech. Je v ní základní technika, popřípadě vám je upraví podle vašich představ. Penzion je vhodný i k pořádání rodinných oslav. Do centra se autobusem dostanete za 10 minut. Zastávku městské hromadné dopravy Průmyslová najdete 80 metrů od pensionu.

PENSION JASOPA ubytování v pensionu

Vybírat můžete z jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů v provedení oddělených lůžek či manželské postele. Pokoje mají vlastní moderní koupelnu se sociálním zařízením a sprchovým koutem. K odpočinku si můžete pustit televizor. Internetové připojení a toaletní potřeby jsou tu zdarma. Součástí vybavení každého pokoje je také lednice. Penzion má vyhrazené prostory pro kuřáky ve venkovních prostorách.

Recepce

Recepce je v provozu 07:00 - 19:00

Gastronomie

Máte možnost si zakoupit snídani, kterou Vám každé ráno připraví v kavárně penzionu. Vnitřek kavárny je zařízen v klasickém a domácím stylu. Je plně klimatizovaná s kapacitou 50 míst. Snídaně jsou formou bufetu obsahující vajíčka, uzeniny, ovoce, zelenina, jogurty, džemy, marmelády, paštiky, cereálie a spoustu dalších. Samozřejmost jsou nápoje jako káva, čaj, džus, voda, mléko.
Po snídaňovém bufetu jsou pro Vás v kavárně k dispozici Pannini, hotdogy a výtečné zákusky z domácí cukrárny

Okolí pensionu a Pardubice

V okolí penzionu najdete krásná místa: Larischova vila (600m), Památník Zámeček (800m), Nemocnice Pardubického kraje (1200m), NKP Přírodní park Červeňák (1,9 km), Krematorium Pardubice (2,6 km) Matiční Jezero (2km), Aquacentrum Pardubice a Výstaviště Ideon (2,4 km), Automatické mlýny (2,6 km), Zelená Brána a Pernštýnské náměstí (2,8 km), Pardubický zámek (3km), Soutok Labe a Chrudimky (3,1 km), Zdymadlo (3,3 km), Atrium Palác Pardubice (3,4 km), Enteria aréna (3,4 km), Univerzita Pardubice (4,4 km), Dostihové závodiště Pardubice (4,9 km), hrad Kunětická hora (8,9 km).

Rezervovat ubytování v PENSION JASOPA - Pardubice

Nejbližší ubytování v Pardubicích a okolí

Ubytování Pardubice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah