APARTMÁNY MICHAELA - Bavory

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmány Michaela se nachází v Bavorech u Mikulova.

​Celoročně Vám nabízíme k pronájmu tři samostatné apartmány, jejichž společná kapacita dosahuje 19 míst. První apartmán se nachází v přízemí rodinného domu. Další dva apartmány v samostatném objektu na stejném pozemku, přičemž jeden apartmán je v přízemí a druhý v patře. Pronajmout si můžete jeden apartmán nebo jako větší skupina všechny spolu.
Do kteréhokoliv apartmánu Vám na požádání přidáme dětskou postýlku. V celém objektu se můžete připojit na bezplatný Wi-Fi internet. Hosté ze všech apartmánů mohou využívat společné venkovní posezení na terase i ohniště. V případě zájmu spolupracujeme s místním vinařstvím Palavín, ve kterém Vám domluvíme degustaci (od 10 osob) s prohlídkou sklepa a vinařství. Dále můžeme zajistit k degustaci občerstvení formou studených mís či malého rautu. Pro cyklisty je možnost odložit kola ve vyhrazeném uzamykatelném prostoru. Parkování pro 4 auta je zajištěno přímo u apartmánů.

APARTMÁNY MICHAELA ubytování v apartmánu

Apartmán č. 1 má 2-lůžkovou ložnici s manželskou postelí a druhou místnost s rozkládacím lůžkem a minikuchyňkou, které lze rozložit na plnohodnotné dvoulůžko. Kuchyňka je vybavena dvouplotýnkou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, ledničkou s mrazákem a jídelním posezením. Součástí apartmánu je koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
Apartmány č. 2 a 3 jsou identické, každý tvořený kuchyní a dvěma ložnicemi. V jedné ložnici je Vám vždy k dispozici manželská postel a přistýlka v podobně rozkládacího gauče, nachází se zde i televize. Ve druhé ložnici je umístěna manželská postel a patrová postel. Kuchyň je vybavena podobně jako v apartmánu č. 1. Samozřejmostí je v každém apartmánu vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY MICHAELA - Bavory

Nejbližší ubytování v Bavorech a okolí

Ubytování Bavory

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah