SKOLÍCÍ STŘEDISKO ZÁJEZEK - Chlum u Třeboně

Více o pensionu

Popis ubytování

​Školící středisko Zájezek se nachází v bezprostřední blízkosti stejnojmenného rybníku v krásném prostředí jižních Čech.  

​Školící středisko Zájezek najdete v malé obci Chlum u Třeboně, v prostředí protkaném mnoha rybníky. Ubytovat se zde můžete v šesti nově zrekonstruovaných chatkách s vlastním sociálním zařízením, nebo v mezonetovém bytě. Součástí areálu je restaurace se zahrádkou, dětské hřiště, beachvolejbalové hřiště a hvězdárna. Parkování přímo v areálu. Pobyt s domácím mazlíčkem za poplatek.  

SKOLÍCÍ STŘEDISKO ZÁJEZEK ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny nově zrekonstruované chatičky až pro 6 osob s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem s nádobím, vařičem (k zapůjčení 100 kč/den), ledničkou a rychlovarnou konvicí. V chatkách jsou vždy dvě postele, v odděleném pokoji poschoďová palanda pro dvě osoby a rozkládací pohovka pro dvě děti. Lůžkoviny a ručníky k zapůjčení zdarma. Před každou chatkou je terasa pro příjemné posezení. Chatky jsou od sebe dostatečně vzdálené tak, abyste měli pohodu a soukromí. Ubytovat se můžete také v mezonetovém bytu s kapacitou až 10 osob ve dvou ložnicích.  

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani, oběd i večeři. Součástí areálu je restaurace.  

Okolí pensionu a Chlum u Třeboně

V okolí se můžete věnovat převážně turistice a cyklistice. V letních měsících se můžete osvěžit v jednom z mnoha rybníků v okolí. Za návštěvu stojí také samotné město Třeboň (17 km), či o něco vzdálenější Český Krumlov a České Budějovice.  

Rezervovat ubytování v SKOLÍCÍ STŘEDISKO ZÁJEZEK - Chlum u Třeboně

Nejbližší ubytování v Chlumu u Třeboně a okolí

Ubytování Chlum u Třeboně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah