PENZION U GLADIŠŮ - Bernartice

Více o pensionu

Popis ubytování

​Penzion U Gladišů nabízí ubytování s restaurací, vlastním parkováním a širokou nabídkou aktivit.

​Penzion nabízí ubytovací kapacity pouhých 18 lůžek v 6 pokojích. Tím je vytvářena rodinná a pohodová atmosféra. Nabizíme prostorné 3× dvoulůžkové, 2× čtyřůžkové pokoje s vlatním sociálním zařízením, televizí. Kapacitu dvoulůžkových pokojů je možné rozšířit.
Apartmán se sestáva ze dvou  pokojů s vlastním sociálním zařízením, televizí, lednicí a kuchyňskou linkou s možností vlastního vaření.   Kapacita apartmánu je 4 osoby.   Penzion má vlastní restauraci, kde po dohodě podáváme snídaně a večeře.    
V penzionu je k dispozici internet, stolní tenis, šipky, fotbálek, kulečník, velkoplošné promítání sportovních pořadů, filmů včetně večerního grilování.   V areálu ranče je možno využít tenisový kurt, krytý bazén (bazén v provozu od června do září), saunu a gril.

Okolí pensionu a Bernartice

​Okolí našeho penzionu umožňuje nenáročnou i náročnou cykloturistiku. Nachází se zde mnoho cykloturistických tras. Dále jsou to blízké Rychlebské vrchy velmi vhodné pro pěší turistiku a houbaření. Podrobné informace o turistických možnostech na jesenicku je možno také získat na stránkách informačního centra Jeseník nebo na serveru Rychleby.
Nabízíme zajímavé výlety do blízkého okolí. Cílem může být Karlova Studánka, Priessnitzovy léčebné lázně, nejvyšší vrchol Jeseníků Praděd, Nyská jezera vhodná veškeré vodní sporty, návštěva trhů v polském Klodsku a další dle vašeho přání.
Nyská jezera a nedaleký rybník skýtají ideální možnosti pro rybaření.

Rezervovat ubytování v PENZION U GLADIŠŮ - Bernartice

Nejbližší ubytování v Bernarticích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah