NAŠE CHATA U LESA - Rynoltice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Naše chata U lesa se nachází na klidném místě v malebné obci Rynoltice vzdálené 19 km od Liberce. Chata nabízí ubytování pro 6 osob ve 2 ložnicích. Je zde obytná místnost s kamny a otevřeným krbem, kuchyňským koutem a jídelní částí. V patře se nachází 2 ložnice, kde se pohodlně vyspí 6 osob. Z terásky, kde je sezení, je krásný výhled do lesa a na rybník. U chaty je zatravněný pozemek s dětskou houpačkou a skluzavkou (není na fotografii, protože ještě není na svém místě, ale do otevření bude, foto doplníme), pískoviště pro nejmenší nesmí samozřejmě chybět. K dispozici je ohniště a přenosný gril.

NAŠE CHATA U LESA ubytování v chatě

ožnice a pokoje: 2 ložnice se nachází v patře chaty, malá ložnice pro 2 osoby s manželskou postelí, velká ložnice disponuje manželskou postelí, rozkládací postelí pro 2, šatní skříní a komodou. V hlavní obytné části se nachází 3místný rozkládací gauč, křeslo, komody pro uložení vašich věcí. Poobědvat můžete v jídelní části obytné místnosti nebo na sluníčku na terase. V kuchyni najdete vše, co potřebujete k pohodlnému vaření. Sociální zařízení: Toaleta je součástí malé koupelny se sprchovým koutem. Vytápění: Kamna na tuhá paliva (dříví je k dispozici), přímotopy.

Gastronomie

Kuchyňka v chatě. Samoobsluha je vzdálena 1 km, restaurace Nikola u hlavní silnice (1 km), občerstvení Černá Louže s venkovním posezením (2 km). Příjemnou procházkou dojdete do Pivnice Jitrava, která Vám nabídne pokrmy z vlastního chovu a honitby (3km)

Okolí chaty a Rynoltice

K dispozici je ohniště a přenosný gril. Kolem chaty je spoustu nádherných míst, kde můžete načerpat energii. Z pozemku vedou vrátka přímo na lesní pěšinku vedoucí do vedlejší vesničky Polesí, kde se nachází malá vodní nádrž, kde je možné se v létě vykoupat a v zimě zabruslit. Vycházkovou chůzí dojdete za 15 minut do dobře vybaveného obchodu, na dětské hřiště u školy, nebo do restaurace.

Rezervovat ubytování v NAŠE CHATA U LESA - Rynoltice

Nejbližší ubytování v Rynolticích a okolí

Ubytování Rynoltice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah