CHATA LIPNO - Lipno nad Vltavou

Více o chatě

Popis ubytování

Chata s krásným výhledem na lipenské jezero je situována na klidném místě v Lipně nad Vltavou - Slupečná. V blízkosti se nachází turisticky atraktivní lokalita Marina Lipno a Lipenská pláž je v dosahu 1 500 m. V zimě je chata ideálním místem pro lyžování (1 km lyžařské středisko Kramolín), 400 m za chatou vedou běžecké stopy.   Chata disponuje dvěma ložnicemi, kuchyní, koupelnou, obývacím pokojem a zahradou s ohništěm. WIFI připojení zdarma.
Ideální místo ke sportovnímu vyžití, zejména k cykloturistice, pěší turistice, koupání, rybaření a houbaření, a k výletům za kulturními pamětihodnostmi: město Český Krumlov zapsané na seznamu UNESCO, hrad Rožmberk, klášter ve Vyšším Brodě, zřícenina hradu Vítkův Kámen, rozhledny Sternstein a Moldaublick (Rakousko), Schwarzenbergský kanál a další.

CHATA LIPNO ubytování v chatě

Chata k pronájmu poskytuje ubytování pro 6 osob ve 2 ložnicích.   Obě ložnice se nachází v podkroví, v každé je manželská postel a jednolůžko.   Chata má nově zrekonstruovanou koupelnu se sprchovým koutem umyvadlem a toaletou. Krbovými kamny a elektrickými přímotopy. K dispozici  jsou 2 parkovací místa na otevřeném pozemku.

Gastronomie

Chata má plně vybavenou kuchyň.   Najdete zde také gril. Potraviny lze nakoupit v supermarketu Coop, od kterého je Chata vzdálená 1,5 km. Stravovat se můžete také v blízkých restauracích, k nejbližší je to 1 km.  

Okolí chaty a Lipno nad Vltavou

V zimě ideální místo pro lyžování (1 km lyžařské středisko Kramolín, 4 km Frymburk, 25 km Sternstein, 50 km Hochficht), 400 m za chatou možnost nástupu do běžeckých stop, bruslení na zamrzlém jezeře Lipno, trasy pro sněžnice, atd.
Mezi další možnosti zábavy patří: bobová dráha Lipno nad Vltavou, projíždky parníkem po Lipně, Aquapark, Wellness and Spa Frymburk, Aquaworld Lipno nad Vltavou, stezka v korunách stromů.

Rezervovat ubytování v CHATA LIPNO - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah