UBYTOVÁNÍ FRIKULÍN - Kunvald

Více o pensionu

Popis ubytování

​Ubytování Frikulín apartmánového typu se nachází v Orlických horách mezi městy Žamberk a Rokytnice v Orlických horách v obci Kunvald, která je kolébkou Českých bratří a je známa založením Jednoty bratrské. Svou polohou v nadmořské výšce kolem 500m je vhodným východiskem pro pěší výlety i cykloturistiku po Orlických horách a blízkém okolí. Můžete navštívit např. pevnost Hanička, soustavu bunkrů z 2. světové války, která se táhne částečně po hřebenu Orlických hor. Nebo absolvovat krásnou procházku údolím Divoké Orlice až k Pašerácké lávce a Zemské bráně, která leží přímo na hranici s Polskem.

​​Ubytování Frikulín  apartmánového typu se nachází v Orlických horách mezi městy Žamberk a Rokytnice v Orlických horách v obci Kunvald, která je kolébkou Českých bratří a je známa založením Jednoty bratrské. Svou polohou v nadmořské výšce kolem 500m je vhodným východiskem pro pěší výlety i cykloturistiku po Orlických horách a blízkém okolí. Můžete navštívit např. pevnost Hanička, soustavu bunkrů z 2. světové války, která se táhne částečně po hřebenu Orlických hor. Nebo absolvovat krásnou procházku údolím Divoké Orlice až k Pašerácké lávce a Zemské bráně, která leží přímo na hranici s Polskem.
V blízkém okolí (asi 7km) se nachází údolní nádrž Pastvinská přehrada, kde je možnost rybaření, koupání i projížděk na lodích.   V zimním období je možné využívat blízkých středisek jako jsou např. Říčky v Orlických horách. Na běžecké tratě se můžete vydat hned z místa ubytování, popř. se nechat odvézt skibusem na vrcholky Orlických hor a sjet po hřebenovce.   Ubytování Frikulín leží na příjezdové cestě od Žamberka směrem na Bartošovice v Orlických horách.   4 - 6 parkovacích míst u objektu.

UBYTOVÁNÍ FRIKULÍN ubytování v pensionu

​Apartmán k pronajmutí poskytuje pronájem pro 1 až 11 osob ve 4 ložnicích.   Ložnice jsou dvě dvoulůžkové,   jeden třílůžkový,   jeden čtyřlůžkový.   V apartmánu je WC a koupelna se sprchou.   Další 2 WC mimo apartmán. Vytápění je automatické bez jekékoli obsluhy.

Gastronomie

​Obchod v místě je vzdálen 400 metrů. V apartmánu je plně vybavena kuchyň k vlastnímu vaření.  

Okolí pensionu a Kunvald

​Venku lze využít velké trampolíny, mini pískoviště a přenosného grilu.   V létě:   V okolí krytý bazén (Ústí nad Orlicí, Česká Třebová, ...), nebo aquapark v Žamberku.   Tenisové kurty v obci.     Naučná stezka po stopách Jednoty bratrské vedoucí Modlivým dolem.   Zemská brána a Pašerácká lávka  Bohatá síť cyklostezek.   Pěší turistika - hřebenovka vzdálená pouze 3 km.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ FRIKULÍN - Kunvald

Nejbližší ubytování v Kunvaldu a okolí

Ubytování Kunvald

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah