POD STARÝM DUBEM - Vlčice

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

​​Pod Starým Dubem nabízí ubytování v malebné přírodě na okraji malé vesnice , která se nachází na úpatí Krkonoš.

Na rozlehlé oplocené a členité zahradě se nacházejí čtyři objekty, v jednom z nich bydlíme my a další tři jsou připravené pro Vás. Všechny domky jsou od sebe vizuálně oddělené, aby každý měl své soukromí.   Součástí každého objektu je zahrada s bazénem, venkovním posezením a krbem na grilování. Po dohodě je možné zajistit točené pivo nebo chlazenou limonádu... podle přání a chutě: -). Dále můžete využít malý sportovní areál (fotbal, volejbal, basketbalový koš, stolní tenis) a budete-li chtít, zajistíme zapůjčení horských kol. Vaše menší děti jistě zaujme dětské hřiště s pískovištěm, prolézačkami, skluzavkou a dětskou trampolínou.  

POD STARÝM DUBEM ubytování v rekreačním zařízení

​Chalupa Pohoda-  Samostatný objekt (vyšší standart) s venkovním posezením na terase, krbem na grilování a bazénem. V přízemí se nachází společenská místnost s TV, SAT, kuchyně vybavená el. sporákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a ledničkou s mrazícím boxem a koupelna s vanou. V patře se nacházejí dvě ložnice pro 8 osob + 1 přistýlka. Objekt je centrálně vytápěn.
Stodola Western-  Nově zrekonstruovaný objekt ve westernovém stylu se dvěmi pokoji v 1. patře a společenskou místností v přízemí. Klient má k dispozici vlastní terasu, krb na grilování, bazén /4,5 m/a parkování přímo u objektu. V 1. patře jsou dva 4 lůžkové pokoje s kuchyňským koutem /součástí jednoho pokoje/, 2× TV, 2× SAT, internet WIFI. Kuchyňský kout je vybaven el. sporákem (4× ), mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a ledničkou s mrazícím boxem. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Objekt je centrálně vytápěn. V přízemí je možné využít společenských prostor /pouze pro ubytované klienty/.
Chalupa Pohoda-Samostatný objekt (vyšší standart) s venkovním posezením na terase, krbem na grilování a bazénem. V přízemí se nachází společenská místnost s TV, SAT, kuchyně vybavená el. sporákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a ledničkou s mrazícím boxem a koupelna s vanou. V patře se nacházejí dvě ložnice pro 8 osob + 1 přistýlka. Objekt je centrálně vytápěn.

Rezervovat ubytování v POD STARÝM DUBEM - Vlčice

Nejbližší ubytování ve Vlčicích a okolí

Ubytování Vlčice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah