CHATA NA VRANOVSKÉ PŘEHRADĚ - Oslnovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata na Vranovské přehradě se nachází téměř na břehu Vranovské přehradní nádrže, v rekreační oblasti Chmelnice.

​Chata na Vranovské přehradě se nachází, jak už název napovídá, téměř na břehu Vranovské přehradní nádrže, v rekreační oblasti Chmelnice. Kolem chaty je soukromý pozemek o velikosti 1200 m2. Každá skupina obývající tuto chatu proto bude mít vlastní soukromí. Všechny místnosti je možné samostatně uzamknout a přístup do nich je možný buď zvenčí nebo ze společného schodiště. Na své si zde přijdou nejen rodiny s dětmi, ale také turističtí nadšenci či skupiny přátel. Na pozemku se nachází soukromé hřiště, které lze využít na tenis, volejbal či nohejbal. Po aktivním odpoledni jistě rádi využijete ohniště, gril s udírnou, terasu se zahradním nábytkem a děti potěší například houpačka. Parkoviště je přímo u budovy. Ubytování s domácími mazlíčky je možné pouze po předchozí domluvě.

CHATA NA VRANOVSKÉ PŘEHRADĚ ubytování v chatě

K dispozici je několik pater a několik místností. Každá z místností je samostatně uzamykatelná. Dohromady má chata kapacitu 18 osob.

Gastronomie

V chatě jsou vybavené kuchyňky, ve kterých si hosté mohou připravit vlastní pokrmy. Ve vzdálenosti cca 250 metrů od chaty je potom možnost navštívit místní restauraci. 2 km od haty (v obci Oslnovice) se nachází obchod.

Okolí chaty a Oslnovice

Moravský Jadran, tak je oprávněně nazývána jedna z nejatraktivnějších turistických oblastí naší republiky Vranov a okolí. Obrovské množství kulturních památek a akcí, stejně jako sportovní možnosti (turistika, cykloturistika) nabízí zdejší Národní park Podyjí.

Rezervovat ubytování v CHATA NA VRANOVSKÉ PŘEHRADĚ - Oslnovice

Nejbližší ubytování v Oslnovicích a okolí

Ubytování Oslnovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah