CHALUPA LIPNO - Černá v Pošumaví

Více o chalupě

Popis ubytování

​Chalupa Lipno poskytuje celoroční ubytování v klidné lokalitě u lesa 15 km od přehrady Lipno.

​Chalupa Lipno se nachází v obci Plánička, v klidném prostředí u lesa. Ubytování až pro 8 osob ve dvou ložnicích s vlastí koupelnou a wc je skvělou volbou pro rodiny s dětmi i skupiny přátel. Parkování přímo u objektu. Wi-fi připojení k internetu v chalupě i na zahradě. Využívat můžete i venkovní posezení na terase, zahradu, vlastní ohniště a barbecue či venkovní bazén pro děti (pouze v červenci a srpnu).
Jednorázový poplatek: 700, -Kč/pobyt za úklid a čisté ložní prádlo

CHALUPA LIPNO ubytování v chalupě

V prvním patře je čtyřlůžkový pokoj, kde je manželská postel, 2 samostatná lůžka a dětská postýlka. Samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC. V přízemí se nachází čtyřlůžkový pokoj s manželskou postelí a palandou; samostatná koupelna s vanou, WC samostatně. Společný obývací pokoj s krbem a pohodlnou pohovkou. Plně vybavená kuchyně (lednice, sporák s troubou, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kávovar na kapsle Tchibo, toastovač, remoska, nádobí).

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Možnost vlastního vaření. Nejbližší restaurace 500 m.

Okolí chalupy a Černá v Pošumaví

Klidné prostředí v blízkosti lesa můžete využít k relaxaci a houbaření. Okolí lipenské přehrady nabízí mnoho kilometrů cyklostezek. V zimních měsících si můžete zalyžovat na svazích sjezdovky ve Frymburku (5 km) nebo se vydat do vzdálenějšího, ale většího Skiareálu Lipno (10 km). Oblíbené je i bruslení na zamrzlém jezeře, bobová dráha či běžkařské tratě. V letní sezóně si zde můžete zaplavat i vyzkoušet řadu vodních sportů. Aquapark Frymburk, aquapark Lipno nedaleko. Zájemci o historii a památky nesmí zapomenout navštívit nedaleký Český Krumlov. Zajímavostí je Stezka korunami stromů v Lipně nad Vltavou.

Rezervovat ubytování v CHALUPA LIPNO - Černá v Pošumaví

Nejbližší ubytování v Černé v Pošumaví a okolí

Ubytování Černá v Pošumaví

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah